Kranjčevićeva

Zagrebu i Cibaliji po bod, Matković slomio jagodičnu kost

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Zagrebu i Cibaliji po bod, Matković slomio jagodičnu kost
18.11.2011.
u 17:48
U prvoj utakmici 15. kola Prve nogometne lige u Kranjčevićevoj Zagreb i Cibalia igrali su neodlučeno 1:1. Gostujući vratar teže se ozlijedio kod jednog starta i hitno je prevežen u bolnicu u Dubravi gdje su ga operirali
Pogledaj originalni članak

Malo su togau Kranjčevićevoj ulici mogli vidjeti skauti Genka i Anderlechta. Jedina "uspomena" sigurno može im ostati niska temperatura. Doduše, došli su gledati Zagrebova ofenzivnog veznjaka Besarta Abdurahimija.

No, općim dojmom utakmice sigurno nisu bili zadovoljni. Gosti su poveli preko pričuve Šimunca u 70. minuti koji je lobao istrčalog Igora Vidakovića. Devet minuta kasnije konačan omjer postavio je Ante Mitrović, također igrač s klupe. Ugurao je loptu s gol-linije i pritom, čini se, teže ozlijedio vratara Matkovića koji je hitno prevežen u bolnicu.

- Navodno mu je puknula jagodična kost, no nije to bilo kod tog starta. Već mu je na poluvremenu jagodična kost bila natečena. Prve neslužbene informacije govore da će morati biti operiran - kazao je gostujući trener Toplak.

Domaći trener Gordan Ciprić istaknuo je:

- Nismo iskoristili to što smo trebali. Nisam zadovoljan. Imali smo dvije prinudne izmjene i Šovšić je igrao ozlijeđen. Na kraju sam preuzeo rizik kada sam ubacio Mitrovića i ostavio ozlijeđenog Šovšića.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.