Sportski pozdrav

Zagrljaj hrvatskog i srpskog izbornika sve oduševio

Foto: Screenshot
Zagrljaj u Budimpešti
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Vaterpolo: Hrvatska - Srbija
Foto: Screenshot
Zagrljaj u Riju
28.07.2017.
u 09:11
Ovaj put na Margitszigetu mi smo bili bolji, a na kraju slična scena samo u zamjenjenim ulogama. Srpski izbornik prišao je Tucku i uzvratio zagrljajem što je oduševilo regiju
Pogledaj originalni članak

Hrvatska je pobijedila Srbiju (12:11) i izborila finale Svjetskog vaterpolskog prvenstva u Budimpešti. U borbi za zlato naša će reprezentacija u subotu (20.30 sati) igrati protiv domaćina Mađarske.

Tako smo uzvratili Srbima za poraz u finalu Olimpijskih igara u Riju. A tada je hrvatski izbornik Ivica Tucak prišao Dejanu Saviću zagrlio ga i čestitao na zlatu.

Foto: Screenshot
Tucak je u Riju čestitao Saviću na pobjedi i olimpijskom zlatu

Ovaj put na Margitszigetu mi smo bili bolji, a na kraju slična scena samo u zamijenjenim ulogama. Srpski izbornik prišao je Tucku i uzvratio zagrljajem što je sve oduševilo. 

Foto: Screenshot
Ovaj put je Savić na isti način uzvratio hrvatskom izborniku

- Zadržite se još malo, a evo i zašto. Pogledajte kakvi su ovo pametni, razboriti, dobri ljudi i veliki sportaši. Savić je uz osmijeh pružio ruku hrvatskom izborniku, svjestan da je Hrvatska bila bolja - izjavio je komentar RTS-a.

O ODNOSIMA DVIJU ZEMALJA

Ugledni crnogorski profesor nakon rezolucije o Jasenovcu poslao emotivnu poruku Hrvatskoj: 'Zagrebe, oprosti!'

Sada je trenutak da poručimo novim generacijama hrvatskih političara, da pri donošenju odluka o eventualnom sprječavanju Crne Gore na putu ka Europskoj uniji, konzultiraju umirovljene kolege koji bi im, sasvim izvjesno, mogle objasniti zašto se ne bi smjelo nasjesti na provokacije Vučićevih marioneta, koje su trenutno instalirane na nekim od najznačajnijih državnih funkcija u Crnoj Gori, poručio je Vojinović

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 50

BR
BrkX
09:40 28.07.2017.

Cestitam deckima na pobjedi i trenerima na sportskom ponasanju.

DU
Deleted user
11:31 28.07.2017.

Voli svoje i poštuj tuđe.

KR
kruti189
09:55 28.07.2017.

ko nas bre zavadi????