I Çekiçi na ledu

Zahladilo između Mamića i Ćorića: Trener optužio plavog dragulja da voli noćni život!

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Zahladilo između Mamića i Ćorića: Trener optužio plavog dragulja da voli noćni život!
22.07.2015.
u 14:07
Mladi Ante se žestoko suprotstavio optužbama i sve opovrgnuo.
Pogledaj originalni članak

Kao predigru sudbinske utakmice protiv luksemburške Fole, Dinamov trener Zoran Mamić "zaigrao" je meč protiv 18-godišnjega dragulja plavih Ante Ćorića. I ne bi ta "utakmica", u kojoj je mladi Ante poražena strana jer je izletio iz momčadi, bila toliko intrigantna da trener Mamić u travnju nije ispalio da je Ante Ćorić veći talent od Kovačića i Modrića!

Pritom je, potpisujući ugovor, Dinamov trener, što još nijedan nikada nije napravio, s Ćorićem nazdravljao pjenušcem na sredini igrališta. Čudno, zar ne? Zar onda za takvoga talenta nema mjesta među 20 kandidata za momčad?

U čemu je onda problem? Otkuda u dojučer idiličnom odnosu trenera i igrača odjednom takve oscilacije? Prema priči iz svlačionice, trener je optužio mladoga Antu da voli noćni život i da je zaglavio u jednom noćnom klubu nakon prve utakmice s Folom. Zna se da takve prijestupe Zoran Mamić ne tolerira.

Međutim, mladi Ante se žestoko suprotstavio optužbama i sve opovrgnuo. Navodno ga je podupro i suigrač Çekiçi, usput za sebe priznavši da je bio u noćnom izlasku, zbog čega je i on kod Mamića na ledu. Uglavnom, situacija je prilično napeta: razočarani Ćorić smatra da mu je načinjena nepravda, dok Zoran Mamić, štiteći svoj autoritet, ne namjerava popustiti.

Zoran Mamić tako, uoči svoje prve sudbinske utakmice ove sezone (nadamo se da će ih biti barem još četiri), vjeruje Machadu i Rogu, vezistima u koje je Dinamo uložio 3,8 milijuna eura: 1,8 milijuna u Portugalca i za sada dva milijuna u Varaždinca (još dva milijuna ići će Splitu od budućeg transfera). I koji su, obojica, indisponirani.

>>Na Folu bez fuliranja: plavi spašavaju trenera i sezonu!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr