TRAGA SE ZA UBOJICAMA

Zapucali na krivi automobil?! Na Badnjak ubili boksača pred djevojkom i troje djece

Foto: Screenshot/NBC
Foto: Screenshot/NBC
26.12.2021.
u 22:30
Kraj njegova automobila zaustavio se drugi i bez upozorenja krenula je pucnjava. Pritom ni djevojka ni djeca nisu ozlijeđeni, ali 30-godišnjak je preminuo na licu mjesta.
Pogledaj originalni članak

Tragedija je zavila američki Clinton u crno nakon što je boksač Danny Kelly Jr. (30) ubijen na Badnjak dok se automobilom s djevojkom i troje djece vozio prema restoranu kako bi večerali.

Kraj njegova automobila zaustavio se drugi i bez upozorenja krenula je pucnjava. Pritom ni djevojka ni djeca nisu ozlijeđeni, ali Kelly Jr. preminuo je na licu mjesta.

- Još uvijek istražujemo motive ovog čina, ali dojam je da su zapucali na krivi automobil - poručili su iz policije te naveli da nude 25.000 američkih dolara za bilo kakvu informaciju o počinitelju:

Foto: Screenshot/NBC

- Možete ostati anonimni.

Djeca i djevojka u potpunom su šoku otkako se ovo dogodilo, što ne čudi jer im je voljena osoba poginula pred očima, bez da se zna zašto, bez ikakve najave.

U profesionalnom boksu pobijedio je deset puta, triput izgubio i jednom meč nije imao pobjednika. Posljednji se put borio 2019.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.