NOGOTENIS

Zatek: Uz malo sreće mogli smo i stubu više

Foto: ''
Zatek: Uz malo sreće mogli smo i stubu više
30.11.2011.
u 08:31
Na 10. europskom nogoteniskom prvenstvu nastupilo je devet zemalja, a naša je reprezentacija osvojila dvije bronce
Pogledaj originalni članak

Veliki su uspjeh postigli hrvatski predstavnici na 10. europskom nogoteniskom prvenstvu koje se od 22. do 25. studenoga održalo na Cipru. Osim dvije brončane medalje u pojedinačnoj kategoriji i u paru, naša je reprezentacija bila četvrta u kategoriji tri igrača.

Izbornik Dubravko Zatek na Cipar je poveo Marka Sentu, Ivana Plechingera (NTK Donji Miholjac), Domagoja Zateka (NTK Dinamo), Marka Rusaca, Nenada Cvitana i Davora Rusaca iz NTK Ruhci. Hrvatski predstavnici osvojili su dva brončana odličja u pojedinačnoj konkurenciji i u paru. U pojedinačnoj kategoriji nastupao je Marko Senta, u paru Marko Senta, Ivan Plechinger i Domagoj Zatek, a u kategoriji tri igrača nastupali su Marko Senta, Ivan Plechinger, Marko Rusac, Nenad Cvitan i Davor Rusac.

– Imamo dobru reprezentaciju. Pokazali smo da se možemo nadigravati sa svima. Da je bilo malo više sreće, mogli smo postići još bolje rezultate, mogli smo stati na stubu više. Ipak, ovo je veliki uspjeh i zadovoljni smo svojom igrom – kazao je izbornik Dubravko Zatek.

Hrvatski reprezentativci izborili su polufinale u sve tri kategorije, ali su u borbi za ulazak u finale izgubili od Rumunja te su ostali u borbi za brončana odličja. U pojedinačnoj kategoriji Marko Senta pobjedom je nad Moldavcem osvojio broncu. U kategoriji parova brončanu medalju osvojili su Marko Senta, Ivan Plechinger i Domagoj Zatek pobijedivši odlične Makedonce koji su im uzvratili u kategoriji tri igrača.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.