PROMO

Završila je sezona Favbet premijer lige – Zadar odnio pobjedu

Foto: FAVBET
Favbet Premijer liga
Foto: FAVBET
Favbet Premijer liga
05.06.2024.
u 16:23
Pogledaj originalni članak

U završnoj 1. sezoni Favbet Premijer lige, ujedno i petoj utakmici finala košarkaškog prvenstva Hrvatske, Zadar je u Višnjiku 93:66, s 27 poena razlike, pobijedio Split i tako s ukupnih 3:2 u seriji osvojio naslov prvaka, svoj drugi u nizu. Podsjetimo, prošle jeseni Favbet je potpisao trogodišnji ugovor s HKS-om o sponzorstvu košarkaške lige - naziva Favbet Premijer liga. Ugovor o suradnji potpisan je na inicijativu Favbeta koji kao međunarodna tvrtka za igre na sreću i usluge klađenja već dugo njeguje tradiciju suradnje s raznim sportskim brand ambasadorima i klubovima, te osim u promotivne svrhe, sudjeluje i u društveno odgovornim projektima.

Filozofija brenda protkana je sportskim duhom, a cilj je popularizacija hrvatskog sporta, kako na amaterskoj tako i na profesionalnoj razini. Upravo zato došlo je do suradnje FavBeta i HKS-a.

Favbet kao glavni sponzor lige organizirao je Fan zone na utakmicama polufinala i finala odigranim u Zagrebu, Zadru i Splitu. Također, i svi posjetitelji utakmica tokom ovogodišnje Favbet Premijer lige imali su prilike zabaviti se na Favbet fan zonama koje su omogućavale zabavnu i uzbudljivu atmosferu za sve, čak i prije te u stankama utakmica. Fan zone sastojale su se od brojnih igara košarkaške tematike poput košarkaške verzije igre Križić - kružić, igre gađanja i preciznosti! Osim toga, organizirane su i igre nogometni pikado, Cornhole, Subsoccer i zračni hokej u prostoru izvan dvorane te u prstenu dvorane. Na takav način su odrasli imali priliku osigurati vrijedne nagrade Favbet nagradne pakete ili kupone za piće, kokice po vlastitom izboru prije same utakmice.

Foto: FAVBET
Favbet Premijer liga

Osim nagrada za one van terena, onaj najbolji na terenu dobio je nagradu MVP-a lige. MVP Favbet Premijer lige postaje igrač po izboru trenera dvanaest premijer ligaša i sportskog direktora Hrvatskog košarkaškog saveza, a koju od ove sezone dodjeljuju Sportske novosti i Hrvatski košarkaški savez.

“Filozofija brenda protkana je sportskim duhom, a cilj je popularizacija hrvatskog sporta, kako na amaterskoj tako i na profesionalnoj razini. Upravo zato došlo je do suradnje FavBeta i HKS-a. Veselimo se nastavku suradnje s HKS-om te narednoj sezoni s puno uzbudljivih i tijesnih sukoba najboljih hrvatskih košarkaških klubova. Čestitka svim pobjednicima i igračima na uspjehu i dobro odrađenoj sezoni!“ – poručili su iz Favbeta.

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr