HRVATSKI REPREZENTATIVAC

Zbog bizarnog razloga sramotno vrijeđali Antu Rebića, pale teške riječi: Koji prevarant...

Foto: Instagram/Screenshot
Ante Rebić
Foto: Anke Waelischmiller/DPA/PIXSELL
Ante Rebić
Foto: Screenshot/Instagram
Ante Rebić
16.09.2019.
u 07:45
Oslobodio se svog igrača i sam dočekao ubačaj sa strane na pet metara od vratara domaćih, ali nije dobro zahvatio loptu te je sve na kraju ispalo nespretno
Pogledaj originalni članak

Ante Rebić debitirao je za Milan u jučer odigranom susretu Serie A gdje je njegov Milan gostovao kod Verone u trećem kolu prvenstva. Milan je slavio s rezultatom 1:0 pogotkom Poljaka Piateka

Rebić je u 46. minuti zamijenio Brazilca Paquetu, a u jednoj od akcija svoje momčadi bio je u sjajnoj prilici da postigne pogodak.

Oslobodio se svog igrača, i sam dočekao ubačaj sa strane na pet metara od vratara domaćih, ali nije dobro zahvatio loptu te je sve na kraju ispalo nespretno.

Taj promašaj zamjerili su mu – Ganci? Lokalni novinar objavio je taj video i usporedio Rebića s očito nespretnim Georgeom Abegeom koji u toj zemlji igra za klub Asante Kotoko.  

U nogometne "vještine" navedenog napadača možete se uvjeriti u videozapisu.

Abege je visoki igrač s brojem 37 na leđima. 

Ne možemo objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Sporni tvit pogledajte OVDJE.

Komentari Ganaca na Rebićev promašaj nisu baš bili pristojni

– Znam da mu je prva utakmica, ali ovaj tip je takav prevarant – glasio je jedan od komentara pratitelja, a drugi je grubo uvrijedio našeg napadača komentarom koji nećemo objaviti u tekstu. Cijelu raspravu ispod videa pogledajte ovdje

>>> Pogledajte što je Davor Šuker rekao o gostovanju reprezentacije na Poljudu

 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 36

IK
Ispravak_krivog_navoda
08:07 16.09.2019.

Vecernji objavljuje komentare Ganaca na Rebicevu igru??? GANACA??? Pa koga boli ona stvar za to sta Ganci misle o Rebicu. Pa jeste li vi normalni ili morate uporno pljuvati sve Hrvatsko jer gazda iz Beograda tako trazi?

ZB
Zoki-Bijela
08:12 16.09.2019.

Novinari vi ste stvarno pacijenti na kvadrat

ME
mexpert
09:02 16.09.2019.

došla naredba iz bg ????? pljuj po svemu što ima veze sa hr.....