Dinamo digao prašinu

Zbog glasina o odlasku, Köln održao sastanak o Jajalu!

Foto: 'nph / Mueller'
Zbog glasina o odlasku, Köln održao sastanak o Jajalu!
01.09.2012.
u 14:56
Priče o odlasku veznjaka u Dinamo naljutile su vodstvo njemačkoga kluba jer je, tvrde oni, omelo koncentraciju igrača uoči utakmice s Energie Cottbusom, pa je Mato završio na klupi.
Pogledaj originalni članak

Puno prašine podigle su glasine o tome da Mato Jajalo napušta Köln i pojačava Dinamo za Ligu prvaka. Situacija je toliko eskalirala, da je njemački drugoligaš zbog našega bivšeg mladog reprezentativca održao i sastanak, neposredno uoči utakmice s Energie Cottbusom, na kojem je Jajalo ukoren \"zbog neprofesionalnosti kojom je narušio koncentraciju igrača i povjerenje trenera pa je završio na klupi za pričuve.\"

U pismu koje je medijima uputila Marija Kelčec Pester, izravno se za puštanje netočnih informacija o navodnom transferu u Dinamo optužuje bivši Jajalov menadžer Danko Đikić, a u priopćenju stoji i sljedeće:

\"Bez obzira što je prije dvije godine izmakao Zdravku Mamiću te ga je put iz Koprivnice i njegovog dotadašnjeg Slaven Belupa odveo u Sienu, a zatim i u Köln, Jajalo prije svega gaji veliku ljubav i izuzetno poštovanje prema Dinamu. Također, dolazak u Dinamo sigurno bi obradovao njegove prijatelje Ivana Kelavu i Domagoja Vidu koji bi vrlo rado dijelili s njim svlačionicu te voljeli zaigrati na terenu. Jajalo se već naučio boriti s lažnim natpisima koji štete njegovoj karijeri, jer se slično već događalo zahvaljujući Danku Đikiću koji odavna nije njegov menadžer, ali ne želi odustati od svog bivšeg štićenika.\"

 

Također se navodi kako Jajalo o glasinama oko transfera u Dinamo nije imao pojma.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.