Plati milju!

Zbog najveće kazne u povijesti Carlos Tevez tuži trenera Mancinija!

Foto: PA/Pixsell
Zbog najveće kazne u povijesti Carlos Tevez tuži trenera Mancinija!
26.10.2011.
u 18:34
Tevez tvrdi da je u pitanju kleveta te da nije prekršio ni jednu stavku ugovora kada je u susretu s Bayernom odbio ući u igru.
Pogledaj originalni članak

Što je Mandžinih sto tisuća eura u usporedbi s kaznom koju je Manchester City izrekao svome bivšemu kapetanu, ludome Carlosu Tevezu – čak milijun funta ili 8,6 milijuna kuna, zato što je na utakmici Lige prvaka protiv Bayerna odbio ući u igru!

Rok za žalbu 14 dana

Za ne vjerovati, to je Tevezova mjesečna plaća, a rok za žalbu je 14 dana. Ali ne samo da će se žaliti nego će "lijepi" Carlos svoga trenera Roberta Mancinija tužiti za klevetu.

Njegovi pravni savjetnici tvrde da su u pitanju lažne optužbe da je prekršio pet stavki ugovora, prema kojemu se podrazumijeva da Tevez mora igrati na svakoj utakmici kada se to od njega zahtijeva, mora poštovati i sve druge razumne obveze koje se od njega traže, pravila Fife, Uefe, engleskoga saveza, kao i klupski pravilnik, zatim upute klupskih dužnosnika te ni na koji način ne narušavati ugled Manchester Cityja.

Ugovor do 2014. godine

Iz kluba su poručili da nema ponuda za Teveza i da će ga prodati tek ako na Eastlands stigne zadovoljavajuća ponuda. Argentinac ima ugovor s klubom do 2014. godine, što znači da bi, ako ga City ne proda, mogao sljedeće tri godine samo trenirati. Kako Manciniju ide posljednjih tjedana, to i ne bi bio velik gubitak za City. Ima Agüera, Džeku i preporođenoga Balotellija, i što će mu onda stalno nadureni Tevez...

To je najveća klupska kazna nekom nogometašu, čak je dvostruko viša od one koju je Felix Magath izrekao problematičnom Brazilcu Diegu. On je na kraju prošle sezone u Hoffenheimu napustio momčad Wolfsburga kada je čuo da nije u prvih jedanaest.

Međutim, to nije jedini put kada je Brazilac nadrapao. Kaznio ga je i Steve McClaren sa 100.000 eura u veljači 2011. kada je Diego promašio kazneni udarac za Wolfsburg, a trener je odabrao za izvođača Patricka Helmesa. Zbog toga je i Diego izletio iz momčadi Wolfsburga, a sada je na posudbi u madridskom Atleticu.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.