NIJE MU TO TREBALO

Zbog seksističke izjave o golmanu i njegovoj dragoj suspendiran komentator

Foto: Instagram
Foto: Instagram
29.12.2020.
u 14:44
Nekadašnji vratar Liverpoola je na udaru kritika nakon utakmice Njemačkog kupa protiv Paderborna, na kojoj je za 36 minuta uspio primiti čak tri gola
Pogledaj originalni članak

Njemački komentator Jörg Dahlmann suspendiran je zbog seksističkog komentara na račun djevojke golmana Union Berlina Lorisa Kariusa.

Naime, Karius, kako svi znamo, nikada nije slovio za briljantnog golmana, a sada je to i potvrdio. Nekadašnji vratar Liverpoola je na udaru kritika nakon utakmice Njemačkog kupa protiv Paderborna, na kojoj je za 36 minuta uspio primiti čak tri gola.

Njemački komentator koji radi za "Sky" u prijenosu utakmice nije štedio Kariusa i žestoko ga je napao,  a onda je na društvenim mrežama napravio konačnu pogrešku. 

Dahlmann je na društvenim mrežama podijelio sporan komentar u kojem spominje i djevojku poznatog golmana, popularnu njemačku glumicu, manekenku i televizijsku voditeljicu Sophiju Tomallu.

- Sada u Berlinu može samo grijati klupu. Ima sreću što se kod kuće može maziti sa Sofijom Tomalom. I ja bih sjedio na klupi da mogu prije spavanja grliti Sophiju - napisao je novinar "Skyja".

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Tombstone
Tombstone
14:55 29.12.2020.

Mozda ste zaboravili objaviti tu seksisticku izjavu ali u clanku osobno nisam pronasao bas nista slicno