Dinamo

Zdravko Mamić iz Ajaxa želi vratiti Murića za pet milijuna eura

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
robert murić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: ajax.nl
Robert Murić
Foto: Facebook
Robert Murić
Foto: Facebook
Robert Murić
07.05.2016.
u 15:45
Ako mali ne igra u Ajaxu, ja ću ga vratiti kući! Ako treba, platit ću Ajaxu pet milijuna eura, a i njemu ću dati golemi novac! - govorio je Zdravko Mamić
Pogledaj originalni članak

Murići su se već navikli na Mamićevu galamu. Svojedobno je vikao da će im “iščupati grkljan”, a sad se priča okrenula - nakon ročišta je galamio da će napraviti sve što može da se Robert Murić (20) vrati u Dinamo, piše 24 sata.

Na sudu je Zdravko tog dana bio “u elementu”, pjevao je svoju omiljenu “Ne može nam nitko ništa”, a zatim krenuo grliti ljude iz Murićeva tabora. Uz dodatak:

- Ako mali ne igra u Ajaxu, ja ću ga vratiti kući! Ako treba, platit ću Ajaxu pet milijuna eura, a i njemu ću dati golemi novac! 

>>Svjedoci promijenili iskaz i više ne žele teretiti Mamića

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

MA
...Marsijanac
18:30 07.05.2016.

Ma gluposti. Dinamo ima super-nadarenu generaciju iz U-17 i ne zna sto ce s njima. Najbolje da jos dovedu Murica koji ne vrijedi ni petinu navedenog iznosa.

ST
stefj
16:32 07.05.2016.

Hm, mali sad ne igra i ostat će vječna nada, a mogao je inkasirati dobru lovu da se malo smirio...

DU
Deleted user
17:31 07.05.2016.

Sada će Murići tata i sin igrati nogač na dva mala za pivu sa susjedima.