SUDSKA ZABRANA

Nepoželjan u Splitu: Zdravko Mamić neće biti na derbiju

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Nepoželjan u Splitu: Zdravko Mamić neće biti na derbiju
31.08.2014.
u 11:20
– Ova je odluka donesena zbog verbalnog i fizičkog nasilja Zdravka Mamića nad uzvanicima Hajduka u počasnoj i VIP loži gradskog stadiona Poljud
Pogledaj originalni članak

Repovi s posljednjeg derbija kada se Zdravko Mamić obračunao s nekadašnjim Hajdukovim igračem Ivom Begom znače da Dinamova prvog čovjeka neće biti u poljudskoj svečanoj loži. Mamić, naime, ima devetomjesečnu zabranu dolaska na stadione u Splitu i mora se šest sati prije utakmice javiti najbližoj policijskoj postaji. A i da nema te sudske zabrane, Mamića ne bi bilo u svečanoj loži jer mu je i Hajduk zabranio ulazak u počasnu i VIP ložu stadiona na Poljudu.

– Ova je odluka donesena zbog verbalnog i fizičkog nasilja Zdravka Mamića nad uzvanicima Hajduka u počasnoj i VIP loži gradskog stadiona Poljud te zbog verbalnog napada na člana Nadzornog odbora Ljubu Pavasovića Viskovića, kao i fizičkog i verbalnog napada na Hajdukovu legendu Ivu Begu – stoji u priopćenju što ga Hajduk objavio krajem ožujka. 

Derbi na Poljudu igra se danas u 19 sati.

>> Pogledajte kako Mamić i igrači Dinama uživaju na Kornatima

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 45

CI
ciba12345
13:07 31.08.2014.

TORCA-....da je provocirao i veselio se golu dinama ...to je istina a da je nekom hebao mater e to LAŽEŠ. Ti si Hreten kao i večina vas jer nemožete svatit da za vaše neuspjehe nije kriv Mamić i Dinamo nego Vi sami.

DU
Deleted user
13:26 31.08.2014.

Hajduk je danas drugorazredna ekipa i sramoti hrvatski nogomet u Europi

CI
ciba12345
13:41 31.08.2014.

Torca...da ima snimka koja samo tebe demantira To o bureku i pivu okači mačku o rep. To su bedastoče koje možete samo vi gubitnici izmislit. Okrenite se sebi i konačno formirajte jednu pravu postavu koja če vodit hajduk na profesionalan način . Okanite se tog da je za vaše neuspjehe kriv neko grugi,to postaje kontraproduktivno.