OGLASIO SE

Zdravko Mamić o istrazi Uskoka: Ponosan sam, jedino sam ja mogao realizirati Ćorlukin transfer!

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zdravko Mamić i Dražen Medić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zoran Zdravko Mamić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zoran Zdravko Mamić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zoran Zdravko Mamić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Zdravko Mamić
29.12.2016.
u 18:18
"Bez lažne skromnosti mogu reći da sam jedino ja mogao realizirati takav posao u tadašnjim tržišnim uvjetima. Također, ponosan sam i na sav rad koji sam obavio u Dinamu, o čemu ću, nažalost, moći pričati samo na sudu."
Pogledaj originalni članak

Zdravko Mamić na Facebook profilu je reagirao za informaciju da je Uskok proširio istragu protiv njega, Marija Mamića, Damira Vrbanovića, Sandra Stipančića i Igora Krote koje ovoga puta tereti da su iz Dinama izvukli još 1,7 milijuna eura.

– Danas sam iz medija saznao da Uskok priprema novogodišnju čestitku u obliku proširenja istrage protiv partnera i mene. S obzirom na to da za vrijeme trajanja istrage ne mogu javno govoriti o predmetima i poštujući činjenicu da nikakvu službenu obavijest još nisam primio – napisao je Mamić i dodao:

– Mogu samo odgovoriti da osjećam isključivo ponos prema poslu koji je obavljen prilikom transfera Ćorluke u Manchester City te bez lažne skromnosti mogu reći da sam jedino ja mogao realizirati takav posao u tadašnjim tržišnim uvjetima. Također, ponosan sam i na sav rad koji sam obavio u Dinamu, o čemu ću, nažalost, moći pričati samo na sudu.

Opširnije o istrazi USKOK-a pročitajte ovdje

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

PR
pritiskovic
07:41 30.12.2016.

Pravo je prokletstvo živjeti među svijetom koji ne vjeruje u tvoje poštenje....

Avatar Bekrija
Bekrija
09:33 30.12.2016.

Lopina i grobar hrvatskog nogometa. Suradnik UDBE, ruskih i srbijanskih kriminalaca i ero-domoljuba!

GO
goran31
19:30 29.12.2016.

Ukokov zadatak je da prodaje svoju istinu odnosno konstrukcije , a na sud će se vidjeti kako stvari stoje. Mi imamo samo uskokove konstrukcije koje prodaju kroz medije koji mrze Mamića. Mamić ništa konkretno ne smije reči, a njega zato svi mogu pljivati i prozivati. Uglavnom, svi misle da samo treba maknuti Mamića i milijunski transferi će se nastaviti realizirati, ali to će biti malo sutra. Dinamu bez Mamića slijedi životarenje. Mamić je zaslužan za jaki i bogati Dinamo i to je svima trn u oku. Mamić svojim pojavom nekom igraču nabija cijenu i Mamić je zaslužan da Dinamo uopće ostvaruje ogromne transfere koji su napunili Dinamovu blagajnu (Dinamo u 2016. platio 20 milijuna kn poreza na dobit) te državnu blagajnu (Dinamo u zadnjih 10 godina uplatio 350 milijuna kn poreza i doprinosa). Sve to neke interesne grupe žele uništiti. Te grupacije ne znaju zaraditi, ljubomorni su i siju strah i kaos, ali Mamić će sve takve podle ljude na kraju pobijediti!