ŽDRIJEB U NYONU

Luka Modrić i Real Madrid dobili protivnika kojeg su priželjkivali!

Foto: Reuters/PIXSELL
Luka Modrić i Real Madrid dobili protivnika kojeg su priželjkivali!
15.04.2016.
u 11:49
Do San Sira mogu Real Madrid, Manchester City, Bayern i Atletico Madrid. Prve utakmice igraju se 26. i 27. travnja, a uzvrati su tjedan dana poslije.
Pogledaj originalni članak

Real Madrid i Bayern otkrili su svoje protivnike u polufinalu Lige prvaka ždrijebom u Nyonu. Kao što su navijači priželjkivali, "kraljevi" igraju protiv Manchester Cityja, a mnogo teže bit će Bavarcima protiv madridskog Atletica. Prve utakmice igraju se 26. i 27. travnja, a uzvrati su tjedan dana poslije.

Dejan Stanković izvlačio je kuglice i donio sreću Luki Modriću i Realu jer igraju protiv, na papiru, najlakšeg suparnika. Prvi je susret u Manchesteru 26. travnja, a uzvrat u Madridu osam dana poslije. Bayern prvo putuje u Madrid 27. travnja, a u Münchenu će tražiti prolaz šest dana kasnije.

Pobjednici polufinalnih susreta sučelit će se na San Siru 28. svibnja, a kao domaćin je ždrijebom određen pobjednik prvog polufinalnog susreta, što znači da mogu birati dresove koje će nositi na tom nogometnom spektaklu.

Što se tiče Europske lige, u kojoj su ostali Liverpool, Šahtar, Villarreal i branitelj naslova Sevilla također nas čeka spektakl. Sučelit će se 28. travnja Šahtar i branitelj naslova Sevilla te Villarreal i Liverpool. Uzvrati su 5. svibnja, a finale u Baselu 18. svibnja.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

CU
cungalunga
11:46 15.04.2016.

Dajte nam City!

PD
pl.domagoj
11:59 15.04.2016.

Ne kužim pa City je mrak klub nije niš gotovo .

Avatar nekakav
nekakav
12:07 15.04.2016.

kakav je to naslov? luka modrić i real... pa valjda c ronaldo i real! koji sad luka... pa njemu su vrata reala već dosta dugo otvorena. pa nije on kalibar tipa mijatovića da riješi finale lige prvaka, a u glavi mu bolesno dijete. city je taman za real, da se vide mogućnosti ekipe koja se na ljeto rekonstruira totalno. malo mi je smiješno omalovažavati engleze. oni su se probili u polufinale kroz dosta trnovit put. i opstali. više me zanima drugi dvoboj. očito bavarci neće igrati u finalu lige prvaka.