Podravka Vegeta

Zebić: Možemo pobijediti Leipzig

Foto: 'Nikola Wolf'
Zebić: Možemo pobijediti Leipzig
07.01.2010.
u 14:29
Isplata dviju zaostalih plaća poboljšala je raspoloženje u svlačionici Podravke Vegete, koja u subotu u 5. kolu Lige prvakinja u 15.15 sati dočekuje njemački Leipzig.
Pogledaj originalni članak

– Imale smo razumijevanja za situaciju u klubu, ali žene smo, uvijek nešto nedostaje. Ipak, dobro treniramo, raspoloženje je odlično i to ćemo sutra i dokazati – izjavila je iskusna Svitlana Pasičnik aludirajući na rasplet u skupini, a Podravka bi pobjedom nad Njemicama izborila nastavak igranja u Europi.

Kokice su u igri i za drugo mjesto u skupini. Sa dva boda protiv Leipziga, a pod uvjetom da norveški Byasen ne osvoji više od boda na gostovanjima kod Viborga i u posljednjem kolu protiv Leipziga, Koprivničanke imaju priliku izboriti drugi krug najelitnijeg natjecanja.

– Ako smo mogle svladati europskog prvaka Viborg, zašto ne bismo mogle i Leipzig. Moja mama ima rođendan, pa se nadam da ćemo joj darovati tu pobjedu – kazala je lijevo krilo Maja Zebić, koja u igri protiv Njemica neće imati za konkurenticu Anu Lovrak koja je Koprivnicu zamijenila Osijekom, ali hoće Ivu Pongrac koju je trener Zovko povukao s posudbe iz virovitičkog Tvina.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.