Slobodna borba

Žiža "razočarao" publiku

Foto: 'Damir Spehar/PIXSELL'
Žiža "razočarao" publiku
24.05.2010.
u 15:29
Pred više od tisuću posjetitelja u Školsko-sportskoj dvorani u Bjelovaru održan je najveći borilački spektakl nazvan "Obračun u kavezu" s devet spektakularnih borbi natjecatelja iz BiH i Hrvatske.
Pogledaj originalni članak

Već u drugom meču gromoglasna potpora ozračje je dovela do usijanja jer u kavez je ušao Mario Butorac, član Omega Jiu jitsu teama Bjelovar, kojemu je to bio prvi službeni nastup u kavezu. Nakon izmjene silovitih udaraca u prvoj rundi, Butorac je suparnika Marija Ancića iz MMA Ban teama Zagreb dokrajčio u nastavku tehničkim nokautom.

- Bilo je fantastično nastupati pred svojim navijačima i teško je opisati doživljaj nakon prve pobjede za koju sam se mukotrpno pripremao dva mjeseca - istaknuo je Butorac koji je pobjedu proslavio na tribinama s obitelji i najvjernijim navijačima, a u kolovozu ga očekuje nastup na svjetskom prvenstvu.

Vrhunac spektakularne večeri bio je nastup Zorana Žiže, koji se u glavnoj borbi sučelio s prvakom BiH u ful kontaktu Semirom Kovačevićem. Nakon furioznog meča u šali se moglo čuti kako je Žiža razočarao posjetitelje jer je u rekordnom roku svladao suparnika. Nakon samo 30-ak sekundi Žiža je Kovačeviću spretno uhvatio ruku i napravio polugu i borba je odmah prekinuta.

Žiža želi trenirati djecu

- Taktika je bila da srušim suparnika i borim se u parteru jer se u takvim situacijama osjećam kao riba u vodi. Neskromno ću reći kako sam očekivao pobjedu jer u suprotnom bih mnoge razočarao - samouvjeren je Žiža, kojemu se nakon viđenog smiješi uspješna karijera u slobodnoj borbi. Ističe da mu je drago što je taj sport doveo u Bjelovar, a nakon zadovoljavajućeg posjeta poručuje kako će dogodine spektakl biti još veći, sa svjetski poznatim borcima. Priželjkuje trenirati darovite Bjelovarčane jer, ističe, jedan mladić više u ringu, jedan manje na ulici.

Pokraj spomenutih pobjednika u Bjelovaru slavili su i Toni Glasnović koji je svladao Michaela Kanižaja, Marin Ferlin nadjačao je Mateja Jurina, Tonči Peruško je svladao Jasmina Kahterana, Jasmin Solaković je svladao Duška Pejovića, Josip Marić je pobijedio Gorana Ivanca, Dejan Legin je svladao Željka Pavletića, dok je Josip Perica svladao Aldina Islamovića iz BiH kojeg su zbog teške ozljede noge morali iznijeli iz kaveza.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.