Prijelazni rok

Evo zašto Zlatan Ibrahimović ne želi otići na Old Trafford

Foto: Reuters/PIXSELL
Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
Jose Mourinho
Foto: Reuters/Pixsell
Jamie Vardy
Foto: Press Association/PIXSELL
'Chelsea\'s interim manager Rafael Benitez lifts the UEFA Europa League trophyPhoto: Press Association/PIXSELL'
Foto: Reuters/PIXSELL
Gonzalo Higuain
Foto: AFP/Pixsell
claudio ranieri
17.05.2016.
u 12:15
Švedski napadač, sada već bivši nogometaš PSG-a, Zlatan Ibrahimović nije zadovoljan ponudom crvenih vragova, oni su mu spremni ponuditi 14 milijuna eura, ali je otvoreno priznao zašto ne želi otići na Old Trafford
Pogledaj originalni članak

Kako se približava ljetni prijelazni rok, sve je više nagađanja gdje će svoje karijere nastaviti, kako igrači, tako i treneri. 

Najatraktivnija priča je ona oko Zlatana Ibrahimovića, koji se povezuje s Manchester Unitedom.

Švedski napadač, sada već bivši igrač PSG-a nije zadovoljan ponudom crvenih vragova. United mu je spreman ponuditi 14 milijuna eura i mogućnost produžetka ugovora.

Zlatan je otvoreno priznao da neće otići na Old Trafford sve dok je trener Louis Van Gaal

Jose Mourinho i Rafael Benitez još uvijek ne znaju koji će klub voditi sljedeće sezone. Portugalski stručnjak se dugo povezuje s Manchester Unitedom, a Daily Mail piše da pregovara s PSG-om.

Španjolski trener Rafael Benitez je blizu odluke o ostanku u Newcastleu bez obzira što su svrake ispale u niži razred.

Očekivalo se da će Benitez napustiti St. James's Park, ali su ga vlasnik Mike Ashley i direktor Lee Charnley navodno uvjerili da ostane. 

Crveni vragovi, osim na Ibrahimovića žele dovesti Williamsa Carvalha i Joaoa Marija, a izgubili su bitku za 22-godišnjeg veznjaka Valencije Andrea Gomesa, koji odlazi u Juventus.

Napadač Napolija Gonzalo Higuain želi da se odšteta za njega smanji sa 92.2 milijuna eura na 60.2 milijuna eura, on bi sljedeću sezonu mogao provesti na Otoku, povezuje ga se s Arasenalom, Chelseajem i Manchester Unitedom.

A i lisci dovode nove igrače u svoje redove. Pescare Gianluca Lapadula, kaže kako je spreman formirati ubojit tandem s Jamiejem Vardyjem u napadu Leicestera te je izrazio želju da radi s Claudijem Ranierijem.

>>Ibrahimović potvrdio da napušta PSG: "Došao sam kao kralj, odlazim kao legenda"

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar poljicanin
poljicanin
12:34 17.05.2016.

Najbolje bi bilo da ode u Bayern.Ako jedan Lewandowski može zabiti 30 golova u sezoni,Zlatan će s lakoćom zabiti preko 40 i srušiti rekord Gerda Müllera.Naravno ,ukoliko se ne ozlijedi.Kada se uzme u obzir koliko neki zarađuju,14 milijuna je smiješna cifra za ovakvog vrhunskog egzekutora,a uz to je još i slobodan igrač.

OD
oltar domovine
14:06 17.05.2016.

14 miliona je za 1godinu bez ostecenja ...a ovi sto potpojuju na 50 do 100 miliona je na 5 do 6god i obestecenje klubu poslije ...tako da im ne ostane godisnje ni blizu 14miliona kao Ibri ...novinar je to zaboravio napisati