ZAVJET HRVATSKOG IZBORNIKA

Zlatko Dalić nakon četiri dana hodočašća stigao u Međugorje, dočekao ga popularni pjevač

Foto: Društvene mreže
Zlatko Dalić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Zlatko Dalić na konferenciji za medije nakon utakmice između Hrvatske i Armenije
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Kairo: Zlatko Dalić i Lovro Majer održali konferenciju za medije
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Zlatko Dalić
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Kairo: Zlatko Dalić i Lovro Majer održali konferenciju za medije
11.04.2024.
u 08:45
Brojni navijači hrvatske reprezentacije u Hercegovini objavili su na društvenim mrežama fotografije s izbornikom Dalićem u Međugorju. On je s brojnima od njih zastao i kratko popričao, a na ulazu u Međugorje dočekao ga je hrvatski glazbenik Mate Bulić.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić stigao je nakon četverodnevnog pješačenja u Međugorje gdje je u srijedu navečer nazočio svetoj misi s prijateljima koji su ga pratili iz rodnoga Livna na hodočašću dugom 120 kilometara. 

Brojni navijači hrvatske reprezentacije u Hercegovini objavili su na društvenim mrežama fotografije s izbornikom Dalićem u Međugorju. On je s brojnima od njih zastao i kratko popričao, a na ulazu u Međugorje dočekao ga je hrvatski glazbenik Mate Bulić. Dalić nije htio davati izjave za medije kazavši kako je bio na privatnom hodočašću.

Hrvatski izbornik je u društvu nekoliko prijatelja koji su ga pratili na ovom putu sudjelovao na svetoj misi koju je na vanjskom oltaru Crkve sv. Jakova u Međugorju predvodio fra Dario Dodig, humački gvardijan. 

Zlatko Dalić za vrijeme nogometnih utakmica hrvatske nogometne reprezentacije sa sobom stalno ima krunicu. U Međugorju, svjetski poznatom hodočasničkom središtu zbog tvrdnji vidjelaca da im se tamo ukazuje Gospa, Dalić je prošle godine istaknuo da je posvećenik katolik te da mu je vjera jako važna.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar Castro
Castro
10:33 11.04.2024.

Religija je privatna sfera i svakome treba dati mir po tom pitanju pa tako i Dalicu. Njegova stvar. Neka mu je sretno i neka se fino odmori.

TO
Tomi0713
10:27 11.04.2024.

Puna podrska Zlatku

TR
Trabant
10:24 11.04.2024.

Draga braco i sestre jedini posrednik izmedu nas i Boga je Isus Krist i Duh Sveti.Molite se Bogu izravno,on je svemoguc i sve vas cuje.Nije potrebno pjesaciti danima da bi se pomolili preminuloj osobi koja ce se kao zaloziti za nas.Ostavimo mrtve da pocivaju i ne prizivajmo njihove duše jer to se gadi nasemu Bogu.