Andy Murray

'Znam da nitko ne očekuje moju pobjedu protiv Đokovića, ali ja vjerujem u sebe'

Foto: Reuters/PIXSELL
'Znam da nitko ne očekuje moju pobjedu protiv Đokovića, ali ja vjerujem u sebe'
30.01.2016.
u 09:14
- Pet finala su veliki rezultat i na to mogu biti ponosan, nitko mi to ne može oduzeti. Malo je igrača koji su odigrali toliko finala u Australiji i moram zbog toga biti sretan.
Pogledaj originalni članak

Andy Murray svladao je Miloša Raonića sa 4:6, 7:5, 6:7, 6:4 i 6:2 i plasirao se u finale Australian Opena u kojem će u nedjelju igrati protiv Novaka Đokovića. Škotski tenisač tako je peti put ušao u finale ovog prestižnog turnira, ali još ga uvijek nije osvojio.

- Pet finala su veliki rezultat i na to mogu biti ponosan, nitko mi to ne može oduzeti. Malo je igrača koji su odigrali toliko finala u Australiji i moram zbog toga biti sretan. Naravno da ste razočarani kad izgubite na kraju, ali morate biti ponosni što ste igrali dobar tenis. Vjerujem da ću u nedjelju također pružiti dobru partiju. Znam da malo ljudi vjeruje u moju pobjedu, ali ja moram vjerovati u sebe i u to da ću pobijediti Đokovića, rekao je Murray pa se osvrnuo na to da će prvi tenisač svijeta imati dan više odmora.

- Mislim da to nema veze, nema tu velike razlike, zaključio je Murray.

>>Repriza lanjskog finala: Murray protiv Đokovića za naslov na Australian Openu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

DU
Deleted user
09:38 30.01.2016.

Finale iz snova! Andy, s pravom si ponosan na sebe! Drugi na ATP-ljestvici nije mala stvar, ali sutra pobjedjuje najbolji. Sretno Nole!

RA
ratkovucetic
10:13 30.01.2016.

Jeste ovaj Škot odigrao pet finala ali je Đoković osvojio pet naslova a šesti je na vidiku

KA
karambita
13:26 30.01.2016.

Navijam za Djokovica, medjutim, moglo bi se desiti i da izgubi, pa nije on stroj, nego covjek. Murray ima priliku, ako Nole bude imao los dan, sve je moguce, a to nije nemoguce. Mislim da su sanse 60-40 za Noleta...ali, nikad se ne zna