VJERUJU U edoarda

Zoff: Reja je pravi čovjek za Lazio

Foto: Screenshot
Zoff: Reja je pravi čovjek za Lazio
11.02.2010.
u 10:53
Bivšeg trenera Hajduka zasad samo riječima hvale dočekuju u talijanskom prvoligašu Laziju. Svi vjeruju da će izvući klub iz krize.
Pogledaj originalni članak

Velikan talijanskoga nogometa, dugogodišnji vratar reprezentacije i nekadašnji trener Lazija Dino Zoff (68), dolazak Edoarda Reje na klupu rimske momčadi dočekao je laudama.

- Mislim da je on dobar čovjek za taj posao. Iskusan je trener koji može donijeti mir i konkretnost, a to je upravo ono što Laziju u ovome trenutku treba - veli Zoff i nastavlja mislima okrenut prema nekadašnjem klubu:

- Naviknut je na rad u velikim sredinama, poznajem ga jako dobro. Iskreno, mene ne začuđuje ovo što se s Lazijem događa. Na kraju krajeva, mora zabrinjavati metež u svlačionici i sve ono što se događalo s Goranom Pandevom i Cristianom Ledesmom.

Makedonac i Argentinac, podsjetimo, imali su "zamrznut" status u Laziju nakon što su odbili potpisati produljenje s rimskim klubom. Pandev se potom odlučio na prelazak u Inter, a Ledesma bi ovoga vikenda protiv Parme mogao debitirati nakon što je Reja zatražio da ga se vrati u momčad.

U ovome trenutku Lazio se nalazi u zoni ispadanja u Seriju B, budući da su u uvodna 23 kola talijanskog prvenstva sakupili svega 22 boda.

Reja je u Vječni Grad stigao iz Splita raskinuvši ugovor s Hajdukom.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.