Zoran Mamić:

'Nadam se da će Stojanović opravdati velika sredstva koja smo uložili'

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Zoran Mamić, Petar Stojanović
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Zoran Mamić, Petar Stojanović
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Zoran Mamić, Petar Stojanović
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Zoran Mamić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Petar Stojanović
11.01.2016.
u 14:45
Na Ademijevoj poziciji, ako nađemo ono što nas zadovolji, reagirat ćemo. Mi smo ove zime pregledali 50-ak defenzivnih veznjaka, zadovoljila su nas samo dvojica. No, ništa nije blizu realizacije...
Pogledaj originalni članak

U Maksimiru je predstavljeno i jedino modro pojačanje za nastavak prvenstvene sezone – Petar Stojanović. Slovenski branič u Dinamo je stigao iz Maribora te će na proljeće predstavljati zamjenu za otišlog Ivu Pinta. Modri su za novog igrača slovenskom prvaku platili dva milijuna eura, a u Maksimiru vlada zadovoljstvo što je Dinamo svoje redove osnažio kvalitetnim igračem, piše Goal.

"Na početku priprema s nama će biti velik broj igrača, priključili smo mnogo mladih talenata. To je dugoročna vizija i strategija kluba. Oni su svojim igrama, ponašanjem i kvalitetom zaslužili biti tu", kazao je Zoran Mamić, pa dodao:

"Od petka pa do 21. siječnja bit ćemo u Rovinju kada ćemo odigrati i jednu prijateljsku utakmicu. U Španjolskoj smo od 25. siječnja, tamo imamo zakazane četiri utakmice. Suparnici će nam biti Stromsgodset, CSKA Moskva, Liteks Loveč i Šahtar Donjeck. Kako ćemo na pripreme voditi velik broj igrača, tražit ćemo još jednog suparnika."

Stanje u momčadi?

"Osim Pinta nema drugih odlazaka. Zvonko Pamić i Franko Andrijašević ostaju u Lokomotivi, tamo idu još Cekici, Mikulić i Šunjić. Za sada tamo ostaje i Husejinović, no kod njega postoji želja za nečim drugim pa ćemo vidjeti kako će se to razviti. Schildenfeld? On je naš igrač, od njega očekujem da pokaže zašto je došao u Dinamo, on bi za nas trebao biti veliko pojačanje u proljetnom dijelu sezone."

Vaše mišljenje o Zoranu Stojanoviću?

"Stojanovića smo dugo pratili, bio je prvi na listi naših želja za tu poziciju. Riječ je o slovenskom reprezentativcu, igrao je u momčadi koja je nastupala u Ligi prvaka i Europskoj ligi, pa smatramo da je to ono što nama treba. Vjerujemo da će uskoro opravdati uložena sredstva koja nisu bila mala." 

A Stojanović je naglasio:

Znam da me za mjesto u momčadi očekuje borba s Alexandruom Matelom, on je vrlo dobar igrač i sigurno prava konkurencija. Za mene je to odlična stvar, samo tako mogu napredovati. No, vjerujem da ću iskoristiti svoju prigodu.

Cijeli članak pročitajte na portalu Goal.com.

>>Zoran Mamić se odrekao Gordona Schildenfelda?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

Avatar whitesox
whitesox
17:04 11.01.2016.

2 milje eu!Mamići kupuju dobro ali i prodaju!momak je dobro odvagao!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
15:01 11.01.2016.

Nisam za dolazak istočnjaka ali ovom malom dajem podršku... mlad je, nije nadam se zadojen mržnjom a moram priznat da ima .uda doć u dinamo iako je to prije svega dobro za njega samoga ... dinamo- formula 1 kako kaže alfa i omega malog bore, Zahovič.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
15:19 11.01.2016.

Sa 2 milona eura zvezda bi isplatila sva dugovanja svim igračima za period svibanj - prosinac 2015-te, zamjenila razbijenu klupu za gostujuće igrače, počistila sav korov na Marakani i još bi ostalo za izmjenu vode u bazenu gdje su se naši pomokrili nakon katastrofanog poraza od domaćina.