ZORAN MAMIĆ:

Okrenuli smo se u svlačionicu kad smo vidjeli maglu, ali suci su nas vratili

Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
Dinamo
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
Dinamo
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
Dinamo
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
Dinamo
13.12.2015.
u 17:37
'Čestitam momčadi na vrijednoj pobjedi i nova tri boda. U prvom dijelu smo pokušali s viškom veznih igrača napraviti prevagu.'
Pogledaj originalni članak

Dinamo je upisao još jednu prvenstvenu pobjedu, modri su u Gradskom vrtu svladali (1:0) Osijek. Ova je utakmica odigrana u nemogućim uvjetima, po velikoj i gustoj magli. No, na kraj use pamte samo bodovi, a modri su zadržali prvu poziciju na prvenstvenoj ljestvici.

- Čestitam momčadi na vrijednoj pobjedi i nova tri boda. U prvom dijelu smo pokušali s viškom veznih igrača napraviti prevagu. Znali smo da su čvrsti, pokazali su to već ove sezone i protiv nas im je dobro išlo, ali na našu sreću Pjaca je u solo akciji zabio prekrasan gol i donio nam pobjedu - rekao je nakon utakmice Zoran Mamić za službene stranice kluba, pa se osvrnuo i na uvjete u Gradskom vrtu:

- Mi smo izašli na teren u drugom dijelu i vratili se u svlačionice kada smo vidjeli takvu maglu. Potom su suci izašli na teren, s centra su vidjeli oba dva gola i odlučili da se utakmica nastavlja.

>> Dinamo pobijedio Osijek 1:0 u neregularnim uvjetima

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 24

MA
.Marsijanac
18:16 13.12.2015.

Da se uspostavi jednak tretman za sve klubove , Brbljic ce zatraziti, u interesu cjelokupme javnosti , da se ova utakmica registrira 3:0 za Osijek, zbog neregularnosti. Tvrdi Brbljic da je Maminjo narucio maglu iz zatvora i da igraci Osijeka nisu mogli vidjeti Pjacu , a kamo li loptu, kod onog pogotka.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
18:17 13.12.2015.

Mene veseli magla još kad je gusta....

ED
europski dinamo
20:35 13.12.2015.

Ne znam dali ste primjetili da je polovici Osijeka bila puno manja magla nego na Dinamovoj polovici. Dinamova klupa je imala veliki ventilator koji je odpuhivao maglu na polovicu Dinama da Osijekovi igraci ne vide gol Eduarda.