Incident na treningu

Zoran Mamić pred igračima udario huligana koji ga je vrijeđao!

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zoran Mamić pred igračima udario huligana koji ga je vrijeđao!
14.03.2014.
u 21:25
Počeli su vrijeđati Zorana, njegovu obitelj te posebno brata Zdravka, a Zoki je nakon nekog vremena izgubio živce, prišao im te udario najglasnijeg od njih, doznaje Jutarnji list.
Pogledaj originalni članak

U javnost su procurili detalji incidenta koji se nedavno dogodio u maksimirskoj šumi. Kako doznaje Jutarnji list, trener Dinama Zoran Mamić tamo je predvodio igrače u rehabilitacijskom treningu kada im je prišla manja skupina navijača.

Počeli su vrijeđati Zorana, njegovu obitelj te posebno brata Zdravka, a Zoki je nakon nekog vremena izgubio živce, prišao im te udario najglasnijeg od njih. Na svu sreću, brzo su uskočili članovi stručnog stožera i smirili situaciju.

>>Izvorni članak pročitajte OVDJE!

>>Zdravko Mamić urlao na suce 
i vrijeđao zaštitare

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

BR
brac55
22:36 14.03.2014.

bravo mamiću ija bi tako treba toj ološi pokazati zube ako im policija tolerila vrijeđanje bilo bi mi drago da možemo popit kavu u mom zagorju kad dođeš sa krznarom u zabok

DU
Deleted user
11:25 15.03.2014.

heheheheh !!!!! To su ti huligani kada ih je 100 i kada su u čoporu,onda su najači ! A kada mu zavučeš šljagu u intimnijoj atmosferi ,onda cvile !!! Bravo Zoki ! Svatko normalan bi davno puko na takva brutalna vrjeđanja !

LE
LeonardS
09:39 15.03.2014.

Zoki je potpuno u prvu jer ne dozvoljava da ga se vređa a pogotovo djecu i majku,