povratak na klupu

Zoran Mamić uoči Osijeka: Pričao sam s igračima o istražnom zatvoru

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zoran Mamić uoči Osijeka: Pričao sam s igračima o istražnom zatvoru
18.07.2015.
u 13:03
Gradski vrt je tradicionalno teško gostovanje za nas, nitko lako ne odnosi bodove iz Osijeka i čeka nas teška utakmica po vrlo vrućem vremenu, najavljuje trener Dinama.
Pogledaj originalni članak

Dinamo nema previše vremena za analize jer ga samo nekoliko dana nakon europske premijere čeka teško gostovanje u Osijeku u kojem trener Zoran Mamić očekuje bolju igru svoje momčadi.

- Igramo protiv Osijeka koji je pobjedom u gostima protiv Zagreba otvorio sezonu i to nam je svakako dovoljno veliko upozorenje da moramo biti pravi – priča trener uoči utakmice za klupsku službenu stranicu pa nastavlja:

- Dovoljno se samo sjetiti da prošle godine u nekoliko utakmica nismo dobili Zagreb tako da ova pobjeda Osijeka itekako puno vrijedi. Gradski vrt je tradicionalno teško gostovanje za nas, nitko lako ne odnosi bodove iz Osijeka i čeka nas teška utakmica po vrlo vrućem vremenu. Imaju par promjena u momčadi, ali ono što nisu mijenjali su pobjedničke navike i samo su u novoj sezoni nastavili s odličnim igrama i pobjedama s kraja prvenstva.

Dinamo uoči Osijeka ima dosta problema s ozljedama, no Mamić ne dvoji:

- Nažalost, već smo naučeni na to, no u svakom slučaju sam siguran da će oni igrači koji će biti na terenu dati sve od sebe, odigrati dobru utakmicu i ostvariti rezultat koji želimo. Naravno, mi smo Dinamo i govorim o pobjedi.

Modri su u sezonu ušli s dva remija, u prvenstvu protiv Hajduka i Ligi prvaka protiv Fole, pa je moguće da će biti promjena u sastavu.

- Sigurno da u prve dvije utakmice momčad nije pokazala igru kakvu bismo mi željeli odnosno kakvoj smo se nadali i bit će nekih promjena u sastavu, ali ne mogu unaprijed reći kojih. Kažem, siguran sam da će momčad koja istrči u Gradskom vrtu odigrati na boljoj razini nego do sada.

Teško je bilo ne spomenuti istražni zatvor i povratak glavnog trenera nakon desetak dana izbivanja s posla.

- Pričali smo dosta s igračima, stvari se vraćaju na svoje mjesto, ulazimo u našu rutinu i očekujem da igrači reagiraju na način na koji mi to želimo odnosno da na terenu pokažu dobru igru i da tako na najbolji mogući način najavimo uzvrat u Luksemburgu.

Kada smo već kod Lige prvaka, prođe li Dinamo Folu u 3. pretkolu ih vjerojatno čeka norveški Molde koji je u prvoj utakmici čak 5:0 dobio Pjunik.

- Rekao sam jučer odmah nakon ždrijeba da smo gledali ždrijeb i znamo moguće protivnike, ali neću ništa komentirati o tome dok mi ne obavimo svoj posao i prođemo Folu. Ponavljam, uvjeren sam da smo bolja momčad i vjerujemo u prolaz, ali treba to potvrditi na terenu.

Utakmica u Gradskom vrtu igra se u nedjelju u 19 sati.

>>Da je netko drugi trener, a ne Zoran Mamić, već bio bio na rubu smjene

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DU
Deleted user
14:24 18.07.2015.

Ajmo plavi.

Avatar kvaternik
kvaternik
14:24 18.07.2015.

...par onih koji bi trebali dati najviše ,a nisu ,treba puknuti u drugu momčad...npr ..Machada,Pinta ,Pivarića ..dati priliku Matelu,Barišiću ,Musi..a ako to nije dovoljno ,onda i raskinuti pokoji ugovor..primjera radi

LI
lika64
14:46 18.07.2015.

ha teško gostovanje od kada... možda ste trebali u Zadar a ne Osijek ali dekret učini svoje, Zadar u II ligu vi u Osijek