ZORAN VULIĆ:

Razočaran sam, ušao sam u igru koja mi nije bila potrebna

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Razočaran sam, ušao sam u igru koja mi nije bila potrebna
19.09.2015.
u 10:40
'Davno sam vam rekao što će biti, sve se tako i dogodilo. Imam sam dodatne napore, intervjue koji su bili nepotrebni.'
Pogledaj originalni članak

Zoran Vulić, Splitov trener i kandidat za izbornika Hrvatske iznimno je razočaran svim zbivanjima oko imenovanja nasljednika Nike Kovača.

Posljednje informacije kažu da će izbornik biti Ante Čačić, trener Lokomotive protiv koje Split igra u Kranjčevićevoj. Za Vulića je izbornička priča gotova.

- Nasmijat ću se, po izlaznim anketama ja vodim, ha, ha, ha... Ovo je utakmica između Lokomotive i Splita, a ne Čačića i Vulića - rekao je Splitov trener.

Pokušao je nešto reći o utakmici u kojoj će biti bez Blagojevića, Bagarića i Vidovića.

- Bit će teško, ali bit ćemo kvalitetni i dobro, Dosta nam igrača nedostaje, ali imamo mladih igrača za kojeg sam siguran da iskoristiti prigodu. Lokomotiva je uvijek neugodna, ima kvalitetne igrače od kojih je većina bila u Dinamu - kaže Vulić.

A izbornička utrka?

- Davno sam vam rekao što će biti, sve se tako i dogodilo. Imam sam dodatne napore, intervjue koji su bili nepotrebni. Ušao sam u to, a znao sam da su nepotrebni - rekao je Vulić.

Za kraj je ponudio svoje osjećaje.

- Razočaran sam odnosom prema meni, budućem izborniku želim sve najbolje. Razočaran sam načinom, odnos prema meni trebao je biti drugačiji. Nisam ljut, više sam razočaran samim sobom, jer sam ušao u igru koja mi nije bila potrebna - zaključio je Vulić.

>> Ni Tudor, ni Bjelica, a ni stranac - jedini konkurent Čačiću je Vulić!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
11:03 19.09.2015.

uzas... uzas... bolje bez izbornika nego sa cacicem... pa ce te nakon per utakmica i njega mijenjati... ciro je za njih sve doktor jer ima autoritet

AL
alfredö
12:38 19.09.2015.

Pa Vulicu, nisi bolje niti zasluzio...Zar si se zaista nadao da ce to biti posteno? Samo si im svojim ucescem u svemu dao legitimitet. Naivno. Vjerovati da ce mamic i vrbanovic nesto slucaju prepustiti? Postaviti nekoga koji mozda nece slusati naputke? Cacke je davno rekao da mu jozak na klupi ne bi smetao, da je to normalno...

MO
mojazemlja
14:42 19.09.2015.

Zoran nije htio postati član "obitelj".Respect.