PALA ZBOG 200 GRAMA

Žrtva sulude metode: Bila je blijeda kao krpa, tresla se, izgledala je kao da će se srušiti...

Foto: Screenshot: X.com
Žrtva sulude metode: Bila je blijeda kao krpa, tresla se, izgledala je kao da će se srušiti...
27.09.2024.
u 19:36
Još uvijek je upitno hoće li se borba Perez i Železnjakove održati, neki apeliraju da se otkaže radi izrazito lošeg zdravstvenog stanja argentinske borkinje
Pogledaj originalni članak

Nema na što natjecateljice i natjecatelji u borilačkim sportovima nisu spremni kad je riječ o "skidanju" kila pred neki meč. Što god da treba dan ili dva prije stajanja na vagu napravit će ne bi li ušli u zacrtanu kategoriju i bili ispod magične brojke. Nekima to i ne uspije pa uzalud bude sav trud i zaista teška muka...

Nije to pošlo za rukom ni natjecateljici u svjetskoj "Ligi prvaka", UFC-u. Riskirala je zdravlje, koristila tople kupke, saunu, izgladnjivala se, tko li zna što je sve radila argentinska borkinja Ailin Perez, ali... Nije uspjelo. U Parizu je, dan prije UFC-ove Fight Night priredbe na kojoj će se boriti i hrvatski borac Ivan Erslan "pala" za 200 grama.

Perez se u subotu bori protiv ruske predstavnice Darije Železnjakove, ali sad je poznato da će se zbog "pada" na vagi morati odreći 20 posto unaprijed dogovorenog honorara za borbu. Veći problem Perez je imala na samom vaganju. Naime, na njega je došla iscrpljena nakon silnih metoda skidanja kilograma. Tresla se, izgledala je kao da će se srušiti, a morali su joj i pomoći da se pomakne s pozornice jer nije mogla sama niti hodati.

Još uvijek je upitno hoće li se borba Perez i Železnjakove održati, neki apeliraju da se otkaže radi izrazito lošeg zdravstvenog stanja argentinske borkinje.

Ključne riječi
UFC
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.