NK Split

Žužul: Neka Katalinić ide u ManUtd

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Žužul: Neka Katalinić ide u ManUtd
17.11.2011.
u 13:20
– Istina je da je tražio premiju za ostanak u ligi, a ja sam na tom razgovoru kazao da ću mu dati premije za ulazak u Europu. Odmah smo to stavili u ugovor. Neka ga, neka ide sad za trenera u Manchester – kazao je Slaven Žužul.
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Splita Slaven Žužul u velikom raspoloženju čeka dvoboj s Dinamom. S prijateljima je dan prije utakmice odradio "marendu", dva odojka bila su slasna.

– Neka pobijedi bolji, ali pogledajte ovo sunce. I vrijeme kaže da ćemo mi slaviti – uvjeren je Žužul u pobjedu svoje momčadi.

Tmurne oblake posljednjih dana donijele su mu izjave bivšeg trenera Ivana Katalinića.

– Ma, neka govori. Istina je da je tražio premiju za ostanak u ligi, a ja sam na tom razgovoru kazao da ću mu dati premije za ulazak u Europu. Odmah smo to stavili u ugovor. Neka ga, neka ide sad za trenera u Manchester – kazao je Slaven Žužul.

A brat Jozo je dobacio:

– Dao si mu duple premije.

Trener Tonči Bašić je zaključio:

– Respektiramo Dinamo, to je klub koji igra Ligu prvaka, svjesni smo njihove kvalitete, ali dolaze na naš teren. Vjerujem u svoje igrače, vjerujem da ćemo osvojiti tri boda. Imamo kvalitetu, moramo biti taktički mudri i ako momci odgovore svim mojim zahtjevima, u konačnici ćemo pobijediti – optimističan je Bašić, koji je najavio da će Ivica Križanac, unatoč ozljedi, igrati.

Nije želio govoriti o Dinamovim slabim točkama.

– Dinamo je slaboj formi, ide silaznom putanjom, a mi se dižemo – kaže Bašić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

SE
serđo
15:46 17.11.2011.

znaju oni zašto su smijenili ovog demagoga u zadnji tren. pored njega živog, nikad ne bi bili drugi, opet bi pustio ajduku. a preporuka za manchester mu je međunardodno iskustvo ispadanja iz ukrajinske lige s metalurgom, ha ha

JA
JackRussell
17:44 17.11.2011.

Bitno da je Tonči Bašić sila od trenera.....

AS
assssssstttii
09:43 18.11.2011.

posle se bu govorilo da je Split pustil preko bolesnog Križanceva