LEGENDARNI KAPETAN

Boban: Rakitić je dobar igrač, ali je Modrić više po mom ukusu

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Boban: Rakitić je dobar igrač, ali je Modrić više po mom ukusu
05.06.2015.
u 11:48
– Sramota. Milan je izgubio svoju bit. Dopustili su da financijska situacija izmakne kontroli i u sjenu su pali svi naslovi koje smo osvajali. Silvio Berlusconi napravio je fatalnu pogrešku – rekao je Boban o svom bivšem klubu.
Pogledaj originalni članak

Luka Modrić jučer je proglašen najboljim hrvatskim igračem u sezoni koja je na izmaku, a nagradu mu je uručio Zvonimir Boban.

Legendarni kapetan hrvatske reprezentacije dao je intervju za As u kojem je naglasio da je Luka bolji od Ivana Rakitića pred kojim je finale Lige prvaka.

– Ivan je jako dobar, no Modrić je više po mom ukusu – rekao je Boban pa se osvrnuo na finale između Barcelone i Juventusa.

– Mnogi misle da je Barcelona favorit, ali je se ne slažem. Juventus je u polufinalu izbacio Real stoga se u finalu može svašta dogoditi.

Podsjeća li ga to na atmosferu finala između Barcelone i Milana 1994. godine u Ateni?

– Ne. Mislim da je tada Milan bio superiorniji u odnosu na Barcelonu. Pobijedili smo ih sa 4:0, a moglo je biti i 15:0. Barcelona je igrala odličan nogomet, ali nije mogla parirati našem tempu. Cruijff tada uopće nije znao psihički momčad pripremiti za finale.

Lionel Messi?

– Ibrahimović i Arda Turan rekli su da je on s drugog planeta. Tome nemam što dodati.

U vezi s obje momčadi dva su veterana – Xavi i Pirlo.

– Pirlo je nakon Zidanea najbolji veznjak na svijetu u posljednjih 10-ak godina. Spektakularan je igrač. Xavi na senzacionalan način kontrolira igru, ali za mene je Pirlo bolji.

Osvrnuo se i na svoj Milan koji je danas daleko od slavnih dana.

Sramota. Taj klub izgubio je svoju bit. Dopustili su da financijska situacija izmakne kontroli i u sjenu su pali svi naslovi koje smo osvajali. Silvio Berlusconi napravio je fatalnu pogrešku.

>> Pjaci najviše Oscara, Mamić najbolji trener, a Modrić nogometaš

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

RM
rma
12:51 05.06.2015.

Modric je zaista klasa..ipak igra u Realu..ali ako cemo biti posteni..Rakitic.ipak ima sansu uzet tri najveca pehara..i njegova klasa je pokazala se u Sevilli a sad i u Barci..tako da mi ne stoji ovo sta pise u clanku.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
16:01 05.06.2015.

Ma Boban veze nema...: neka se bavi slastičarenjem i nadalje

KO
Komacero
17:56 05.06.2015.

Usporedivat Modrica sa Raketicom je koda usporedis Bobana sa Prosineckim.Modric i Raketic igraju u svjetskim velikanima velike utakmice a osvojeni pehari su jedino mjerilo zato izjava Bobana intelektualni primitivizam.