Za ovo se živi

Srna: Štimac i Bilić poželjeli su nam sreću

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Srna: Štimac i Bilić poželjeli su nam sreću
14.11.2013.
u 20:58
– Hrvatska je mala zemlja i zna se koliko bi našim ljudima značio plasman na SP – naglasio je kapetan, koji je najzaslužnijim za uspon Islanda proglasio trenera Larsa Lagerbäcka.
Pogledaj originalni članak

Niku Kovača i Darija Srnu rešetali su islandski novinari propitujući najviše o snazi i slabostima domaće reprezentacije, o njihovome izborniku, o prednostima igranja prve utakmice u gostima...

– Islanđani bi, da mogu, sigurno promijenili raspored i igrali prvu u gostima. U Zagrebu očekujem pun stadion, da nas naši navijači bodre više nego ikada, a da mi razveselimo narod i donesemo im Svjetsko prvenstvo – kazao je Niko.

Kako ste doživjeli Niku kao izbornika, bilo je pitanje za Srnu.

– Imam osjećaj da on nikada nije ni otišao od nas, uvijek je bio dio nas, bodrio nas – kaže kapetan koji protiv Islanda 109. put igra za Hrvatsku.

– Za ove utakmice se živi. Hrvatska je mala zemlja i zna se koliko bi našim ljudima značio plasman na SP – naglasio je kapetan, koji je najzaslužnijim za uspon Islanda proglasio trenera Larsa Lagerbäcka.

Ustvrdio je kako je Hrvatska favorit samo na papiru jer nije slučajno, kaže Srna, Island završio na drugoj poziciji.

Je li vam bivši izbornik Štimac poželio sreću?

– I ne samo on, nego i njegov prethodnik Bilić, zna se koliko obojica navijaju za Hrvatsku – zaključio je Srna, koji je poslije presice izašao na glavni teren i po najvećemu pljusku podigao pokrivač i opipao travnjak. Za petak se ne najavljuju padaline i teren bi trebao biti u dobrome stanju.

>> Kovač: Prošlost je zaboravljena, ali teren će otkriti istinu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Glina74
Glina74
21:56 14.11.2013.

neka taj Srna prestanj sa tim Štimcom i uvujek sa nekakovom sijeto stalno spominje Štimca najbolje bi bito da Niko i njega otijera kao što je napravio sa Livajom ja neznam kada je taj Srna odigrao dobru utakmicu a onda se stalno prisijeća onoga Štimca

SO
soso
07:35 15.11.2013.

srni bi se trebalo zahvaliti na dosad pruzenom u repki ali vise nista ne donosi samo steti reprezentaciji,ako ne to onda rezerva

IS
istinaisamoistina
09:14 15.11.2013.

Molim lijepo nekog odgovornog a da nije samo admin neka nauci precizno i pregledno izvjestavanje javnosti. Na cijelom VL, koji je izmislio toplu vodu nemam procitano vrijeme igranja utakmice HR reprezentacije!?! Znam da mogu pogledati na HRT program ali dali je to rijesenje!!?