Kolumna

Suočen s otkazom, šefa nazvao prodavačem marmelade

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Suočen s otkazom, šefa nazvao prodavačem marmelade
10.10.2013.
u 12:00
Ljutit zbog otkaza, Guštin je na brojne adrese poslao mail u kojem se obrušio na pretpostavljene pa je novog predsjednika uprave nazvao “prodavačem Domestosa i marmelade”
Pogledaj originalni članak

Dražen Guštin, bivši predsjednik uprave Hrvatskih autocesta, dobio je u HAC-u otkaz zbog nedolaženja na posao. Jutarnji javlja da je Guštin u tri mjeseca došao na posao 17 puta, a otišao samo jednom (?), a kretanje mu je praćeno i putem GPS-a u službenom autu kojim se koristi. Ljutit zbog otkaza, Guštin je na brojne adrese poslao mail u kojem se obrušio na pretpostavljene pa je novog predsjednika uprave nazvao “prodavačem Domestosa i marmelade”, a člana Uprave za pravne poslove “jalovim fiškalom i liječenim alkoholičarom”. Sebe nije opisao, a nije ni potrebno.

Sumnjiva
 biografija šefa
 Vojne policije

Tihomir Zebec, aktualni šef Vojne policije, lažirao je svoju biografiju, navodi Novi list i iznosi sporne detalje. U monografiji o Vojnoj policiji kojoj je Zebec jedan od autora, ovaj brigadir naveo je u svojoj (auto)biografiji da je bio pripadnik Jedinice za posebne zadatke MUP-a Rakitje. Pripadnici jedinice iz Rakitja tvrde da se šef Vojne policije kiti tuđim perjem jer se nitko iz Rakitja ne sjeća ni njegova lika ni djelovanja. Možda je bio na vrlo posebnom i vrlo tajnom zadatku.

Bernardićeva isprika svima, ali ne i novinarima

Davor Bernardić, šef zagrebačkog SDP-a, suočen s TV snimkom, ispričao se građanima Zagreba što ipak nije glasao protiv izdvajanja podružnica Zagrebačkog holdinga. Novinarima, koje je uvjeravao da je glasao, još se nije ispričao.

Nepodnošljiva lakoća planiranja neradnih dana

Nenad Stazić, potpredsjednik Sabora, uključio se u nemoguću misiju objašnjavanja zašto se u srijedu radni narod vratio na svoja radna mjesta, ali saborski zastupnici i dalje uživaju u maksimalno produljenom vikendu i u klupe se vraćaju tek idući utorak, 15. listopada. Prema Staziću, novinari “zbog neznanja ili zluradosti prešućuju da je plan rada Sabora donesen prije, a poznato je da ni ranijih godina Sabor u tjednu u kojem je blagdan nije radio”. Ne znamo govori li to Stazić iz zluradosti ili neznanja, ali novinari nisu zastupnicima zamjerili nepoštovanje plana rada, već – nepodnošljivu lakoću planiranja neradnih dana.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.