DJECA SLAVNIH Kćeri Katie Holmes i Angeline Jolie najbolje prijateljice

Suri i Shiloh već s tri godine na naslovnici

15.03.2009.
u 23:40
Pogledaj originalni članak

Ovotjedni broj američkog tjednika Ok na naslovnicu je stavio fotografiju dviju zacijelo najpoznatijih djevojčica na svijetu, kćeri Katie Holmes i Angeline Jolie – Suri i Shiloh. Djevojčice su se nedavno sprijateljile preko slavnih roditelja, što je oba para jako razveselilo, a još više medije, gladne takvih priča.

Stoga i ne pitaju za cijenu kad je o nečem takvom riječ. Uostalom, slavnim je roditeljima zbog sigurnosnih razloga najčešće nemoguće miješati svoju djecu s ostalom, pa su im ovakva druženja često nužna. Pogotovu to vrijedi za Suri koja navodno nije baš druželjubiva.

Tako su Suri i Shiloh već s tri godine zauzele naslovnice donedavno rezervirane samo za njihove još slavnije roditelje. Djeca Angeline Jolie zaradila su najviše novca svojim roditeljima prvim slikama nakon rođenja koje su zasjale na naslovnicama časopisa. Ali nisu zanimljive samo fotografije tek rođenih poznatih beba, već se slavni klinci prate tijekom cijelog odrastanja.

Tako je Kingston, četverogodišnji sin Gwen Stefani, proglašen "najcool" djetetom na svijetu, a omiljena mu je partnerica za igru kći Tobeyja Maguirea – Ruby. U pozadini su svega zapravo često mudri menadžeri koji su redovito u sprezi s izdavačima. Organiziraju se snimanja u Disneylandu, “slučajne fotografije” na igralištima...

Pogledajte na vecernji.hr