Kolumna

Sve to niskopodno Holding će doći glave

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Sve to niskopodno Holding će doći glave
23.01.2013.
u 12:00
Prodaje se i kupuje naveliko. No, pitanje je što. Treba namaknuti novac za nove niskopodne autobuse.
Pogledaj originalni članak

Ovih dana poslovanje u Zagrebačkom holdingu radi punom parom. Prodaje se i kupuje naveliko. No, pitanje je što. Prodaju se novi niskopodni tramvaji koji su prije par godina bili ponos i dika Zagreba i jedan od jačih aduta Holdingove ‘manije ulaganja’. Sad su ih ti isti tramvaji gurnuli preko ruba. Uprava ih je prisiljena prodati u maniri “prodaješ sve što imaš da bi vratio dug kamatarima čiji si broj našao na banderi i posudio novac.”

Naime, procurila je rupa s druge strane, treba namaknuti novac za nove niskopodne autobuse. Očito će sve niskopodno što postoji Holding doći glave. Kada se autobusi plate, Holding sprema novi genijalni potez. Opet će na kredit uzeti iste tramvaje.

Kažu, kamate će za njih biti manje, a rok otplate duži. I mi se pitamo za što ih plaćamo? Pa ne može im se poreći da stalno nešto rade. Nažalost i štetu građana, taj rad podsjeća više na začarani krug hrčka koji trči u kavezu nego na ozbiljno poslovanje najveće gradske tvrtke

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

CH
chemica
12:48 23.01.2013.

Može li se biti baš toliko nesposoban ili možda ipak ima nešto u onih dvjestotinjak kaznenih prijava protiv Milana Bandića. Da, to je još jedino neodgovoreno pitanje. Eto, Državno odvjetništvo RH smatra da je "veliki gradonačelnik" nesposoban pa neka to "riješe" glasači na izborima. Uz malo sreće i puno više pameti.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
12:50 23.01.2013.

Iz šupljeg u prazno. Gdje je sad vidoviti Milan kad je dolazio u ZET sa ružama za šoferke novih tramvaja svaki puta na puštanje novih?!? Kad treba odriješiti kesu, čovjek dobije amneziju! ZET je imao tramvaje i prije nabave novih i da li je trebalo toliko novih tramavja nabaviti u tako kratkom vremenu? Tko bi to trebao platiti?

BA
bandaža
22:13 24.01.2013.

23.01.2013. u 16:36h baš je napisao/la: Iako je članak zanimljiv, ne mogu reći da sam ga baš razumio. -------------------------------------------------------------------------------------------------- pa eto, ako do sada nisi razumio ovu problematiku,nikad ni nećeš! zbog takvih koji ne razumiju što se dešava u gradu, imamo 15 godina na vlasti ekipu koja "jami" legalno, jer su izabrani od građana!