Kolumna

Tatjana Holjevac ne zna ništa o svojoj tvrtki

Foto: 'Patrik Macek/Vecernji list'
Tatjana Holjevac ne zna ništa o svojoj tvrtki
18.08.2010.
u 12:00
O stanju sa ZET-om ništa ne znam, osim onoga što pročitam u novinama.
Pogledaj originalni članak

Požalila se Tatjana Holjevac kako o radu i financijskom stanju Zagrebačkog holdinga zna vrlo malo jer tamo vlada kaos, piše Vjesnik. “Ne znamo koliko je zaduženje, kolike su kamate, ništa! O stanju sa ZET-om ništa ne znam, osim onoga što pročitam u novinama. Takvo ponašanje čelnih ljudi u Holdingu je neprihvatljivo”. Njeno čuđenje bilo bi i razumljivo da nije članica skupštine Holdinga! “Holdingu su potrebni stručnjaci bez kojih će se teško izvući iz krize”, kaže. Sebe očito ne ubraja u takve. Ako ništa drugo, barem je iskrena.

Umjesto da se provode i kockaju, misice štrebaju
Deset sam dana u Las Vegasu a od grada nisam vidjela puno, požalila se naša Miss Universe Lana Obad. Kriva su, kaže, sva ta silna snimanja, probe i smišljanju odgovora na moguća pitanja žirija.

Čemu izbori kad Bubala možete smijeniti iz kafića?
Gradonačelnik Osijeka Krešimir Bubalo više nije predsjednik NK Osijeka. Krivi su navijači. “Nakon dolaska sam rekao da ću, prvi put kad na stadionu čujem Bubalo odlazi, i otići.” Rečeno, učinjeno. Šteta samo da isto nije obećao i kad je postao gradonačelnik. Nezadovoljni Osječani tada ne bi trebali čekati izbore da ga se riješe. Dovoljno bi bilo tek da mu iz kafića dobace “Bubalo, odlazi”.

Župniku posebno smetaju slamnati šeširi i novinarke bez grudnjaka
Župnik Marijan Jelinić već 39 godina skrbi za mumije i relikvije svetaca zbog kojih svake godine na tisuće turista posjećuje vodnjansku crkvu svetog Blaža. No zbog župnikove pretjerane strogoće mnogi od njih poljube vrata crkve ili ih župnik jednostavno izbaci. U posljednjih nekoliko godina iz crkve je izbacio impresivnih šest tisuća posjetitelja! Smeta mu skoro pa sve – mobiteli, bočice vode, prekratke hlače, majice bez rukava... Vodnjanskog modnog mačka posebno živciraju jakne vezane oko struka i šeširi. Slamnati posebno. “Sve je to iz sigurnosnih razloga jer se ispod šešira može kriti kriminalac”, objašnjava župnik. Na živce mu idu i novinarke bez grudnjaka. “To je neukusno i nehigijenski jer svatko ima svoje bacile pa ne znamo tko je bolestan ili zarazan.”

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

TA
tarle1
16:50 18.08.2010.

Špoljar, gdje si ti do sada bio? Htio bi se igrati nekakvog kroničara. Što ti znaš o crkvi; posebno, o pristojnom oblačenju? Nauči pa se rugaj! Da li si to sve naučio od svojih dičnih profesora: Šuvara, Pupovca, Grubiše i sl.

PG
praseca gripa
16:56 18.08.2010.

Koliko ja znam,Zagrebom upravljaju esdepeovci,ili tome nije tako? Da li bi ovi drugi bili bolji,tesko je reci,ali bankrot je na pomolu. Tko im je sad kriv? Oni bi vodili drzavu! Tko bi njima dao novce i ulagao u drzavu koju oni vode? Nema ni najmanje sanse. Proslo je vrijeme parole:svatko prema sposobnostima,svakom prema potrebi!!! Mi zivimo u kapitalizmu,a to podrazumijeva kvalitetan rad,konkurenciju i socijalnu osjetljivost.

DO
doktorica
22:16 18.08.2010.

Tatjana Holjevac ne zna ništa o svojoj tvrtki.......ali zna uzeti novce