priobalne jame i pećine

Uspjeh istraživača s Instituta Ruđera Boškovića

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Uspjeh istraživača s Instituta Ruđera Boškovića
24.11.2014.
u 00:15
Pećine i jame nekada su služile stanovništvu kao izvori pitke vode, a danas imaju višestruku okolišnu i znanstvenu težinu.
Pogledaj originalni članak

Znanstvenici s Instituta Ruđer Bošković istražili su nekoliko priobalnih jama i pećina koje spadaju u vrlo rijetke okoliše, a cjelovitost rezultata koje su predstavili u međunarodnom časopisu stavila ih je na prvo mjesto takvih objava u literaturi.

Pećine i jame nekada su služile stanovništvu kao izvori pitke vode, a danas imaju višestruku okolišnu i znanstvenu težinu.

>> Ruđerov tim stručnjaka traga za uzrokom Alzheimerove bolesti

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar abakus
abakus
08:00 24.11.2014.

Večernji, ovom članku nedostaju osnovni podaci. Bilo bi lijepo kad bi u njemu pisalo ime časopisa u kojem je studija objavljena i kad bi možda bio pridodan link na nju, a ne bi bilo zgorega ni da se novinar koji je ovo napisao malo potrudio i dao nam skraćen prikaz barem osnovnih rezultata studije. Ne bi bilo loše ni da su navedena imena autora te studije, recimo. Kakva nam korist od ovako nepotpune informacije?