Kolumna

Twitter Killed the Radio Star

Foto: Patrik Macek/Pixsell
Twitter Killed the Radio Star
24.03.2012.
u 12:00
Emisija \"Kako vlada Vlada\" godinama je išla jednom mjesečno i u njoj su uredno gostovali i Račan i Sanader i Jadranka Kosor
Pogledaj originalni članak

Zoran Milanović, predsjednik Vlade, već tri mjeseca ne javlja se Silvi Celebrini, urednici i voditeljici emisije Hrvatskog radija “Kako vlada Vlada”. Emisija je godinama išla jednom mjesečno i u njoj su uredno gostovali i Račan i Sanader i Jadranka Kosor. Premijer Milanović i njegova nemala Služba za odnose s javnošću očito su zaključili da je prošlo vrijeme radio emisija i radije o svom radu šalju tvitove od 140 znakova. Kad je tako mogli su poslati bar jedan SMS Silvi Celebrini: Radio, ne hvala!

Sanader avio karte plaćao gotovinom i to u milijunima
Ivo Sanader, bivši premijer, platio je u šest godina oko 200 letova avionom za sebe i obitelj više od milijun i pol kuna i to – gotovinom! Nije baš strah od letenja, 
ali je - strah od kartica.

Gradonačelnik bi da mu građani
podignu spomenik
Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, dao je intervju tjedniku Forum u kojem je skromno govoreći o sebi u trećem licu jednine izjavio da je on najbolji gradonačelnik Zagreba i da ga nitko neće nadmašiti ni za 300 godina. Opet bi, kaže dok se osvrće na svoje goleme uspjehe, sve napravio isto, jer je Zagreb postao najsocijalniji grad u ovom dijelu Europe, a u svoje pluseve ubrojao je i kaznenu prijavu jer “ako nemate kaznenu prijavu protiv sebe onda niste bitni”. “Spomenik mi morate podići”, nadahnuto će Bandić novinaru koji je slušao tu bujicu samohvale prekinute samo na trenutak. Upitan po čemu će ga Zagrepčani pamtiti, Bandić je odgovorio da to treba pitati građane. “O sebi ne treba puno zboriti. Znate tko o sebi govori u superlativima? Samo bedaki”. Da bi reč rekel.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
13:46 24.03.2012.

Rođen sam i živim u Zagrebu i ne mislim da Bandiću treba podići spomenik.Mislim da je lopov.

DU
Deleted user
19:05 24.03.2012.

Ujednom je na žalost Bandić u pravu. Svi bitni imaju, ili će imati, ili bi trebali imati kaznenu prijavu. Kod nas je to specifičan statusni simbol.

DU
Deleted user
19:07 24.03.2012.

A može se sprdati s tim jer dobro zna da je kaznena prijava miljama daleko od pravomoćne presude. A pravomoćna presuda miljama je daleko od odsluženja kazne (šmug u rodnu BiH u tom slučaju). A sve to skupa uopće ne vodi tome da se povrati maznuta lova.