Prvi snijeg ove jeseni

2013. bit će sedma najtoplija godina od početka mjerenja

Foto: Duško Jaramaz/PIXSEL
2013. bit će sedma najtoplija godina od početka mjerenja
14.11.2013.
u 07:36
Ovogodišnje razdoblje od siječnja do rujna dijeli sedmo mjesto na popisu najtoplijih sa 2003.
Pogledaj originalni članak

I dok je jučer u Gorskom kotaru pao prvi ovogodišnji snijeg u Hrvatskoj, prema podacima Svjetske meteorološke organizacije za prvih devet mjeseci, 2013. mogla bi biti među deset najtoplijih godina od 1850., od kada se službeno mjere podaci u većini zemalja.

Ovogodišnje razdoblje od siječnja do rujna dijeli sedmo mjesto na popisu najtoplijih sa 2003.     

>>DHMZ izdao crveno upozorenje

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NE
Nepokolebljiv
07:54 14.11.2013.

Tesko je vjerovati tim "strucnjacima" jer su vec nekoliko puta uhvaceni u debelim lazima. Narocito im je tesko vjerovati kada "strucnjaci" suprotne "religije" od globalnog zatopljenja pokazuju podatke da je ova godina NAJHLADNIJA, od kada se skupljaju podaci, u Aziji i Sjevernoj Americi a arkticki led se ove godine prosirio za navodno 40% u odnosu na proslu godinu. Izgleda da gledamo natjecanje lazova s posebnim interesima. Naravno u pitanju je novac za "znanstvena istrazivanja" "znanstvenika" petnaeste klase koji nisu sposobni za bilo koji drugi ozbiljan znanstveni rad.