silovao i staricu

24-godišnjak ubio stariji bračni par pa im silovao praunuku (2)

Foto: Željko Hladika/Pixsell
24-godišnjak ubio stariji bračni par pa im silovao praunuku (2)
27.05.2013.
u 12:40
Mladić je ušao u kuću u kojoj je zatekao 90-godišnjakinju te stariji bračni par i dvogodišnjakinju. Ubio je 73-godišnjeg Toucha Chea i njegovu dvije godine mlađu suprugu Sorn Shreap koju je prije smrti silovao.
Pogledaj originalni članak

Nezapamćen zločin počinio je jedan mladić na Aljaski. Jerry Andrew Active uhićen je u subotu nakon što je ubio stariji bračni par te potom silovao njihovu dvogodišnju praunuku, javlja ADN.

Mladić je ušao u obiteljsku kuću u kojoj je zatekao žrtve i 90-godišnju staricu. Ubio je 73-godišnjeg Toucha Chea i njegovu dvije godine mlađu suprugu Sorn Shreap koju je prije smrti silovao. Nasilnik se potom okomio na dvogodišnjakinju. U trenutku dok ju je silovao vratili su se njeni roditelji i mlađi brat (4) koji su te večeri bili u kinu. Otac djevojčice shvatio je da nešto nije u redu kada je uočio da ulazna vrata nisu zaključana. Na njima je bio samo zaštitni lanac pa ih je mogao djelomično otvoriti. Tada je ugledao strašan prizor – na podu su ležala tijela djeda i polugole bake. Kazao je ženi da ode k susjedu i pozove policiju. Potom je razbio prozor i ušao u kuću. U jednoj je prostoriji zatekao 90-godišnju prabaku i razgolićenu kćer. Zatim je ugledao i golog Acitivea. 

– Jesi mi ti ubio obitelj? – povikao je i potrčao kako bi ga uhvatio. Neko vrijeme su se tukli, a Active je tada pobjegao. Na sebi je nosio samo bokserice i čarape pa nije odmakao daleko. Policija ga je ubrzo uhitila i odvela u postaju.

Ustanovljeno je da je bračni par ubio tupim predmetom te kako 90-godišnja starica nije bila svjesna što se događalo. Djevojčica je teško ozlijeđena odvedena u bolnicu u kojoj je operirana.

Activea, inače ranije registriranog seksualnog prijestupnika, sada terete za ubojstva te seksualno zlostavljanje djeteta i provalu. Na sudu u Ancorageu određena mu je jamčevina od 1,5 milijuna dolara.

– Rijetko viđamo ovakav nasilnički čin. Žrtve nije poznavao otprije i izabrao ih je nasumično – kazali su u policiji zgroženi onim što su zatekli na mjestu zločina.

>>Sjekirom ubio majku, 3-mjesečnu sestru, baku i brata

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.