ultramaraton

27 maratonaca u trku od Ovčare do Slavnoskog Broda

Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell
27 maratonaca u trku od Ovčare do Slavnoskog Broda
19.06.2010.
u 13:02
U čast svim poginulim braniteljima Domovinskog rata položili su cvijeće i zapalili svijeće kod Spomen obilježja na Ovčari.
Pogledaj originalni članak

VUKOVAR – U povodu obilježavanja 19. obljetnice osnivanja slavonskobrodske 108. brigade HV-a jutros je počeo ultramaraton Ovčara-Vukovar-Slavonski Brod. U utrci sudjeluje 27 maratonaca iz Slavonskog Broda, Zagreba, Rijeke, Požege i Đakova a stazu dugu 108 kilometara trebali bi pretrčati večeras do 19 sati kada se očekuje njihov dolazak na glavni brodski trg.

Sudionici ovoga tradicionalnog ultramaratona su u čast svim poginulim braniteljima Domovinskog rata položili cvijeće i zapalili svijeće kod Spomen obilježja na Ovčari odakle su ih ispratili predstavnici gradskih vlasti Vukovara i Slavonskog Broda te nekadašnji zapovjednik 108. brigade umirovljeni general Josip Zvirotić.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.