Nepovrat akontacije

Žena (32) podnijela prijavu zbog prevare prilikom rezervacije ljetovanja

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
Žena (32) podnijela prijavu zbog prevare prilikom rezervacije ljetovanja
21.04.2023.
u 12:36
Nakon uplate rezervacija, ponuđač joj nije želio poslati više slika apartmana koje je tražila u više navrata, već je tražio da uplati puni dogovoreni iznos. Zbog toga je zatražila povrat akontacije, što do dana prijave nije dobila.
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof priopćili su kako su zaprimili prijavu 32-godišnjakinje da je prevarena pri rezervaciji apartmana za ljetovanje. Ona je, prema prijavi, tijekom siječnja ove godine, u grupi za ponudu i potražnju apartmana na jednoj društvenoj mreži zatražila ponudu apartmana za ljetovanje.

Na oglas joj se javila jedna osoba s ponudom apartmana pa su dogovorili rezervaciju istog, za što je uplatila na dogovoreni tekući račun, iznos od oko 270 eura. Nakon uplate rezervacija, ponuđač joj nije želio poslati više slika apartmana koje je tražila u više navrata, već je tražio da uplati puni dogovoreni iznos. Zbog toga je zatražila povrat akontacije, što do dana prijave nije dobila.

Ime ponuđača našla  je u više grupa na društvenoj mreži, na „crnim listama“ iznajmljivača, poručuju iz Policijske uprave varaždinskoj. Policijski službenici utvrđuju okolnosti nastanka kaznenog djela.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
modovisisajteMaraschino
21:39 21.04.2023.

jedan savjet, kad idete tako rezervirati, pitajte ih da li imaju možda apartmane u Otoku, Miholjcu i slično... samo neko mjesto iz Slavonije izaberite. brzo ćete uloviti prevarante