Bušenje

Agencija za ugljikovodike objavila video o projektu istraživanja ugljikovodika u Jadranu

Foto: Agencija za ugljikovodike/YouTube screenshot
Agencija za ugljikovodike objavila video o projektu istraživanja ugljikovodika u Jadranu
21.07.2015.
u 15:29
Ispod njega poručuju da ''istraživanje i eksploatacija donose brojne koristi, otvaraju nova radna mjesta i omogućuju održivi razvoj domaće industrije''
Pogledaj originalni članak

Agencija za ugljikovodike na svojim je internetskim stranicama objavila edukativni video kojim se predstavlja projekt istraživanja i eksploatacije ugljikovodika u Jadranu.

Video pod naslovom ''Reci da razvoju'' koji traje nešto više od 4 minuta objavljen je i na kanalu Agencije na YouTubeu. Ispod njega poručuju da ''istraživanje i eksploatacija donose brojne koristi, otvaraju nova radna mjesta i omogućuju održivi razvoj domaće industrije''.

''Istraživanje i eksploatacija ugljikovodika na Jadranu je korak naprijed u gospodarskom razvoju Republike Hrvatske. Osim smanjenja potrebe za uvozom energenata, što je važno za konkurentnost gospodarstva u cjelini, djelatnost istraživanja i eksploatacije daje snažan poticaj kako izravno povezanim, tako i popratnim industrijama te uslužnim djelatnostima. Gospodarenje ugljikovodicima podupire i razvoj novih industrija te djelatnosti usmjerenih na izvoz roba i usluga. Sve to dovest će do otvaranja novih radnih mjesta, ali i razvoja akademskih i znanstvenih institucija Republike Hrvatske – kroz potrebu za novim stručnim kadrovima različitih profila'', dodaje Agencija.

Što su poručili u videu, možete pogledati u nastavku.

>> 'Nismo ni za ni protiv, ali nismo zadovoljni sadašnjom zaštitom Jadrana'

>> Holy: Vrijeme je da se javnost digne na noge i kaže NE projektu istraživanja Jadrana

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

NE
negrito
16:14 21.07.2015.

Sistematsko unistavanje Lijepe nase dozivljava vrhunac.

KA
kasuv
20:30 21.07.2015.

navedene gospe nisu završile RGN i pojma nemaju nego kokodaču što im netko kaže lp

R0
R00kie
17:58 21.07.2015.

protiv smo svegaaa, nista ne treba raditiii u RH