Unaprijeđeno iskustvo putovanja

Air France predstavlja poslovnu kabinu za duge letove – prostor za sanjarenje i opuštanje u francuskom stilu

Foto: Air France
Air France
Foto: Air France
Air France
Foto: Air France
Air France
Foto: Air France
Air France
Foto: Air France
Air France
16.10.2024.
u 11:10
Air France ponosno predstavlja svoju poslovnu kabinu za duge letove, koja utjelovljuje francusku umjetnost putovanja, uz iznimnu udobnost i luksuz tijekom leta. Prilagođena potrebama današnjih zahtjevnih putnika, kabina nudi dovoljno prostora za sanjarenje i opuštanje, omogućujući privatnost i udobnost na način francuskog umjeća savoir-fairea.
Pogledaj originalni članak

S 48 sjedala u konfiguraciji 1-2-1, putnicima je omogućen izravan pristup prolazu, potpuno ispružena sjedala i brojne napredne značajke koje omogućuju mirno i udobno putovanje. Ova poslovna kabina nudi unaprijeđeno iskustvo putovanja u premium klasi, pružajući savršeno okruženje za opuštanje i uživanje tijekom dugih letova.

Putnici će uživati u gurmanskoj kuhinji francuskog stila, koju pripremaju kuhari, nosioci Michelinovih zvjezdica, kao i u širokoj ponudi zabave tijekom leta.

Foto: Air France
U poslovnoj kabini Air France-a poslužuju se birana jela francuskih kuhara, nositelja Michelinovih zvjezdica.

Glavne značajke poslovne kabine:

48 sjedala: u konfiguraciji 1-2-1, osiguravajući izravan pristup prolazu za svakog putnika.
Potpuno ispruženo sjedalo: Sjedalo dužine gotovo 2 metra koje se može u potpunosti ispružiti za maksimalnu udobnost tijekom dugih letova.
Bočna pohrana i ogledalo: Povećana praktičnost za pohranu osobnih stvari i uređivanje.
Dva stolića: Središnji i bočni stolići za dodatnu funkcionalnost.
Poboljšano osvjetljenje i sadržaji: Individualna lampa za čitanje, kuka za odlaganje odjeće, džep na sjedalu i otoman za noge za povećanu udobnost.
Širina ležaja od 70 cm: Pruža više prostora i udobnosti.
Klizna vrata za privatnost: Putnici mogu uživati u potpuno privatnom prostoru zahvaljujući kliznim vratima.
Kontrolna ploča: Podesiva kontrolna ploča, nudi zajednički prostor kada je spuštena.
Proizvedeno u Francuskoj: Dizajnirano i proizvedeno u Francuskoj, u suradnji s Safran Seats, Design Investment i SGK Brandimage.
17,3-inčni 4K HD ekran bez odsjaja: Opremljen Bluetooth-om, uz spajanje s osobnim slušalicama.
Slušalice za smanjenje buke i puna povezanost: Uključuje A i C USB priključke, indukcijski punjač te PC utičnicu za sve vaše uređaje.
1.500 sati zabave: Osigurana je bogata ponudsa zabave tijekom leta s velikim brojem filmova, serija, dokumentaraca i još mnogo toga.

Foto: Air France
Air France putnicima u poslovnoj klasi nudi potpuno ispružena sjedala, potpuni pristup i potpunu privatnost.

Posvećenost udobnosti i privatnosti

S naglaskom na "3 F" – potpuno ispruženo sjedalo, potpuni pristup prolazu i potpuna privatnost – dizajn sjedala u poslovnoj klasi Air France-a pruža vrhunsku udobnost. Klizna vrata omogućuju putnicima da stvore vlastiti privatni prostor, dok mekani, redizajnirani jastuci osiguravaju ugodno putovanje. Podesiva kontrolna ploča može se lako spustiti pritiskom na gumb, stvarajući zajednički prostor za putnike koji žele uživati u letu zajedno.

Francusko sjedalo izrađeno s velikom pažnjom prema detaljima

Odražavajući posvećenost Air France-a zanatstvu, sjedalo u poslovnoj kabini presvučeno je vrhunskim materijalima poput vune, brušenog aluminija i francuske kože. Svako sjedalo ukrašeno je prepoznatljivim crvenim detaljem aviokompanije, simbolizirajući njezino bogato nasljeđe. Dodatno, osvijetljeni amblem morskog konjica s krilima unosi dašak elegancije, odajući počast povijesti aviokompanije.

Vrhunska gastronomska ponuda i povezanost tijekom leta

Ponuda uključuje izbor gurmanskih jela koja pripremaju kuhari nositelji Michelinovih zvjezdica, uz odabrana francuska vina i šampanjce. Visokodefinicijski sustav zabave opremljen je 17,3-inčnim 4K zaslonom, Bluetooth tehnologijom i slušalicama za smanjenje buke, osiguravajući potpunu udobnost tijekom leta.

Foto: Air France
Ponudu gurmanskih jela kuhara, nositelja Michelinovih zvjezdica, upotpunjuju francuska vina i šampanjci.

Korak prema unapređenju iskustva putnika

S poslovnom kabinom, Air France nastavlja tradiciju pružanja francuskog luksuza, osiguravajući da svaki let postane nezaboravno iskustvo. Sve poslovne kabine na dugolinijskim letovima opremljene su potpuno ravnim ležajevima, dodatno unapređujući premium doživljaj putovanja u cijeloj floti Air France-a. Ova kabina dostupna je na letovima iz Pariza prema dalekim destinacijama, a Air France svakodnevno povezuje Zagreb s Parizom, omogućujući putnicima brzu i jednostavnu vezu te mogućnost presjedanja na letove prema oko 170 svjetskih odredišta.

Foto: Air France
Air France

Za više informacija posjetite www.airfrance.hr.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr