brač i medulin

Akcija ministarstva: U dva tjedna uklonili 7 bespravnih objekata

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
rušenje,bespravna gradnja (1)
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
rušenje,bespravna gradnja (1)
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
rušenje,bespravna gradnja (1)
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
rušenje,bespravna gradnja (1)
27.09.2012.
u 13:25
Pet bespravno sagrađenih objekata uklonili su na području Splitsko-dalmatinske županije sami investitori, a danas je u tijeku uklanjanje još dviju takvih građevina na području Istarske županije.
Pogledaj originalni članak

U akciji kojom je Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja sredinom rujna 2012. počelo rušiti bespravno sagrađene objekte dosad je uklonjeno njih sedam, priopćili su iz resornog ministarstva.

Pet objekata uklonili su na području Splitsko-dalmatinske županije, odnosno na otoku Braču sami investitori, a danas je u tijeku uklanjanje još dviju takvih građevina na području istarskog grada Medulina. Jedan će također ukloniti sam investitor, a drugi će srušiti ugovorna tvrtka ministarstva.

>>Radić: Novi Zakon o bespravnoj gradnji nije dovoljno jednostavan

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

MM
mad_max
13:44 27.09.2012.

kad će početi rušiti po zagrebu i okolici

MA
mareiaco
14:02 27.09.2012.

Dođite vidjet gradnju po Marjanu u Splitu.Pola triba srušit .A da vidite fasade svaki put se smijem kad ih vidim.To vam je jedna velika zbrčkana gradnja ko prigratska naselja.Pola kuća tamo triba srušit ali tamo žive političari pa nema šanse.

Avatar zbog- udbasa -beskucnik
zbog- udbasa -beskucnik
13:43 27.09.2012.

bas mezanima hoce li i onu veliku Trgovinsku kucu -West- Gate--srusiti jer je sagradjena ilegalno na Tudjem Zemljistu...heehehehe hoce bananu