Akcija Offside

Akcija Offside: Nogometašima još mjesec dana istražnog zatvora

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Akcija Offside: Nogometašima još mjesec dana istražnog zatvora
09.07.2010.
u 15:32
Sudionici afere Offside osumnjičeni da su protekle godine namjestili najmanje šest utakmica HNL-a te da su kladeći se na tako namještene rezultate zaradili najmanje 300.000 eura.
Pogledaj originalni članak

ZAGREB - Vinku Šaki, Dinu Laliču i Admiru Suljiću, glavnoosumnjičenim sudionicima afere Offside, sudac istrage zagrebačkoga Županijskog suda produžio je istražni zatvor za još dva mjeseca i to zbog opasnosti od bijega, mogućeg utjecaja na svjedoke te teških okolnosti počinjenja djela.

Istražni zatvor za mjesec dana zbog mogućeg utjecaja na svjedoke produžen je i 18 nogometaša, trenera i nogometnih djelatnika koji su osumnjičeni da su sudjelovali u namještanju utakmica Prve hrvatske nogometne lige.

Kao što smo već pisali, sudionici afere Offside osumnjičeni su da su protekle godine namjestili najmanje šest utakmica HNL-a te da su kladeći se na tako namještene rezultate zaradili najmanje 300.000 eura.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

BA
Bandit
09:27 10.07.2010.

Vec jako duge nepratim sport iz tog razloga sto je sport gotovo samo lova i nista vise,nema vise pravog sporta kao nekada davno da se igra srcom ....

Avatar ivek
ivek
20:59 10.07.2010.

najbolji sport je LOVA... ko ima love on je u igri a tko nema nek kometira.. lopovluk se uvukoa u sve pore zivita..