ZAJEDNO SU PALI S MOSTA

Uspješna akcija HGSS-a: Žena s osmomjesečnim djetetom pala u kanjon Kamačnik

Foto: HGSS
Uspješna akcija HGSS-a: Žena s osmomjesečnim djetetom pala u kanjon Kamačnik
06.07.2024.
u 21:10
Ozlijeđenoj ženi pružena je hitna medicinska pomoć na licu mjesta, gdje su joj sanirane ozljede koljena i stopala
Pogledaj originalni članak

Hrvatska gorska služba spašavanja uspješno je u subotu izvela spasilačku akciju u kanjonu Kamačnik, pruživši pomoć ženi i njezinom osmomjesečnom djetetu. Dojava o nesreći primljena je u 17.20 sati, nakon čega su se spasitelji odmah uputili na teren. Zahvaljujući njihovoj brzoj reakciji i stručnosti, unesrećeni su sigurno evakuirani iz kanjona.

Na teren su se zaputili s ekipom od pet članova. "Žena je izgubila ravnotežu kod drugog mosta te pala, zadobivši ozljede. Nažalost, s njom je bilo i dijete od 8 mjeseci koje je također zadobilo ozljede u nesretnom padu zbog čega je hitno prenesena u susret ekipi Hitne pomoći na izlazu kanjona" priopćili su iz HGSS-a.

Ozlijeđenoj ženi pružena je hitna medicinska pomoć na licu mjesta, gdje su joj sanirane ozljede koljena i stopala. Oko 19 sati, spasitelji su je predali ekipi Hitne pomoći koja ju je preuzela radi daljnje njege.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Žuti
Žuti
21:59 06.07.2024.

Imaš klinca od 8 mjeseci i sada bi trčala po šumama i gorama. Zlato moje ljubljeno milo.

DE
Delumbija
21:50 06.07.2024.

Neodgovornoj "majci" udarit kaznu od 50.000 EUR pa joj više nikad neće pasti na pamet dovoditi bespomoćno dijete u bespotrebnu opasnost.

SK
skupiduša
23:20 06.07.2024.

Kao da se mora stalno negdje ići, gdje nema sigurnosti za dijete. Današnji roditelji su jako sebični, ne bi se ničega odrekli za ljubav djeteta.