POMOĆ ŽRTVAMA

Akcija Žena ženi okupila preko 30.000 žena iz cijeloga svijeta

Foto: Branimir Bradarić
Žena ženi
Foto: Branimir Bradarić
Žena ženi
Foto: Branimir Bradarić
Žena ženi
29.05.2014.
u 14:38
Tu su žene iz svih dijelova Hrvatske ali i žene sa svih kontinenata koje žele i na ovaj način pomoći ugroženima
Pogledaj originalni članak

Prema najavama organizatorica ovih dana započet će podjela prikupljenih paketa u okviru akcije Žena ženi. Ova akcija pokrenuta je na Facebooku ubrzo nakon što su katastrofalne poplave pogodile županjsku Posavinu.

Cilj je bio okupiti par stotina žena koje bi osigurale humanitarne pakete za žene sa poplavljenih područja. Tih očekivanih par stotina žena vrlo brzo se omasovilo i postalo grupa na Facebooku od preko 30.000 žena iz cijeloga svijeta. Tu su žene iz svih dijelova Hrvatske ali i žene sa svih kontinenata koje žele i na ovaj način pomoći ugroženima. Do sada je na lokacije koje su označene za skladištenje pristiglo na stotine paketa koji će ovih dana biti podijeljeni.

Zamišljeno je kako svaki od tih paketa sadrži proizvode poput gelova za tuširanje, šampona, sapuna, četkica i pasti za zube, higijenskih uložaka, tampona, spavaćicu... Žene su zamoljene da u svaki od tih paketa stave i jedno pismo podrške koje bi onima sa poplavljenih područja pomoglo da prevladaju teškoće u kojima su se našle ali i da vide da nisu ostale same.

– Želimo na ovaj način sačuvati i dostojanstvo tih žena. Možemo samo zamisliti kako im je i kako se osjećaju suočene sa svim ovim problemima kada su im obitelji ostale bez ičega, stoji u grupi na Facebooku.

>> 'Dogodila se strašna tragedija. Svi Europljani su se osjećali kao Hrvati i Srbi'

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.