ŠTO SE DOGODILO?

Američki vojni zrakoplov nestao s radara iznad La Manchea

Foto: Screenshot Youtube
Američki vojni zrakoplov nestao s radara iznad La Manchea
29.04.2015.
u 11:09
Zrakoplov je nestao 15 minuta nakon polijetanja, no na kraju je sigurno sletio
Pogledaj originalni članak

Američki vojni zrakoplov sigurno je sletio u svoju bazu nakon što je nestao s radara iznad La Manchea, prenosi Independent.

Boeing KC-135R Stratotanker, zrakoplov za punjenje gorivom u letu, poletio je iz Amiensa na sjeveru Francuske nedugo nakon ponoći po lokalnom vremenu, no nestao je s radara nakon samo 15 minuta. Zrakoplov je navodno u 0.20 sati iskusio probleme.

Jedinica američkih zračnih snaga za punjenje u letu izvijestila je da se Boeing vratio u svoju bazu u Suffolku na istoku Engleske te da nitko nije ozlijeđen.

– Sigurnost je najvažnija za uspjeh naše misije. Strogi sigurnosni standardi zračnih snaga štite dobrobit naših ljudi i zajednica s kojima međudjelujemo – objavio je glasnogovornik, bez informacija o uzroku nestanka s radara.

>> Ovo 'čudo tehnike' rusko naoružanje prevest će bilo kamo na svijetu – za najviše 7 sati!

>> Turski avion preletio naš zračni prostor, MIG-ovi se nisu ni pomaknuli?!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar nekakav
nekakav
11:42 29.04.2015.

pa ako je to nevidljiv avion, onda je jasno da je 'nestao' s radara. možda su mu se tankovi ispraznili... svašta, samo dižete tenzije. a da se novinar zapita što američki vojni avion uopće i radi u europi? kako to da sad ne pišu o europskom zračnom prostoru..?! da je ruski, svašta bi ubacili. ovako, usputno. kakve probleme je iskusio? kakav je to uopće izraz, 'avion iskusio'.... nego, jel se zna što o snimkama leta malezijskog aviona koji se srušio u ukrajini prošlog ljeta? ovi u francuskoj su za 3 dana od pronalaska crnih kutija objavili gotovo sve. a ovi nigdjezemci očito mute nešto. treba napraviti dobru konstrukciju za ono što će izaći van. zato i jesu tajnom proglasili trećinu podataka iz crnih kutija.

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
12:33 29.04.2015.

Tko zna sta Ameri opet muljaju u Evropi..

ZG
zg223
13:49 29.04.2015.

imali su posla za koji se nije smjelo znati i gotovo.