Evakuiran stadion

Nakon otkazane utakmice u Hannoveru Merkel sazvala sastanak o sigurnosnim pitanjima

Foto: Reuters/PIXSELL
Nakon otkazane utakmice u Hannoveru Merkel sazvala sastanak o sigurnosnim pitanjima
18.11.2015.
u 10:45
Njemačka kancelarka održat će poseban sastanak o sigurnosnim pitanjima nakon što je jučer zbog sigurnosne prijetnje otkazana prijateljska nogometna utakmica Njemačke i Nizozemske
Pogledaj originalni članak

Njemačka kancelarka Angela Merkel i njezin uži kabinet održat će poseban sastanak o sigurnosnim pitanjima nakon što je jučer zbog sigurnosne prijetnje otkazana prijateljska nogometna utakmica Njemačke i Nizozemske u Hannoveru.

U međuvremenu, policija je priopćila da nije pronašla nikakav eksploziv te nije nikoga uhitila . -Dosad nije bilo uhićenja. Što se tiče pitanja je li pronađen kakav eksploziv, zasad je odgovor ne- rekao je ministar unutarnjih poslova Donje Saske Boris Pistorius na novinskoj konferenciji.

Kako su prenijeli njemački mediji, tri sata prije početka utakmice na stadionu je nađena sumnjiva torba, a iako se potvrdilo da nema opasnosti, policija je odlučila otkazati dvoboj i evakuirati stadion na kojem su se već okupili navijači. Dvoboju u Hannoveru trebala je nazočiti i njemačka kancelarka te veliki broj uglednika koji su htjeli odati počast žrtvama terorističkog napada u Parizu.

>>Šef policije u Hanoveru: Plan je bio detonirati eksploziv na stadionu!

>>Merkel: Presjeći dotok novca ISIL-u, Erdogan: Iskorijeniti siromaštvo

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

NE
Nepobjedivi
15:17 18.11.2015.

Kontradiktorne informacije sugeriraju da je netko smjestio Angeli Burki kako bi se možda napokon probudila.

MA
Marko7777
12:16 18.11.2015.

samo se glupiraj!kartu ti je isil pokazao sto ce zauzeti ,EU a ti im jos dobrano pomazes u tome.stoga bi trebala odgovarat pred sudom.

Avatar d-ano
d-ano
12:15 18.11.2015.

,,,,,,,,,,,gp,ferkel se zaista malo prestrasila,,,,,,,,,