Priznanje

Ankici Tuđman dodijeljena zlatna plaketa za humanitarni rad

Foto: Marko Pripić/Pixsell
Ankici Tuđman dodijeljena zlatna plaketa za humanitarni rad
28.09.2010.
u 22:56
Plaketu joj je uručio Mladen Pavković, predsjednik Udruge branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke.
Pogledaj originalni članak

Ankica Tuđman, supruga prvog hrvatskog predsjednika, sinoć je u Hrvatskom institutu za povijest primila zlatnu plaketu za humanitarni rad i iznimnu skrb o djeci poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja. Plaketu joj je uručio Mladen Pavković, predsjednik Udruge branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke.

Ankica Tuđman osnovala je Humanitarnu zakladu za djecu Hrvatske koja je u 19 godina svoga rada pružila pomoć za 64.820 djece kojima je ukupno isplaćeno 170,261.240 kuna. Danas preko Zaklade pomoć prima 1200 djece, a stipendije od po tisuću kuna prima petnaest studenata.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 134

PO
Ponosnamojaje
12:19 29.09.2010.

Djoganioo 1 Za mene su \"Franjo Tudjman\" i \"Gojko Susak\" heroji!! \"Sveto tlo Hrvatsko..............\" _________________ Ja sam za tu politicku opciju, netko drugi za drugu i ok je to. Ali da se tako pljuje, stvarno......................! Zalosno!

OB
-obrisani-
12:52 29.09.2010.

Djoganioo1 Oprosti, molim te.

OB
-obrisani-
11:43 29.09.2010.

Djoganioo1 samo je mržnja prema veleizdajnicima ! JUDAMA koga osobno ja mrzim? lopove, kriminalce, veleizdajnike, ubojice nema milosti za takve ! da li je to mržnja? ako je, onda mrzim takve Nema polemike? samo floskule sa mnogo lažljivih začina !