Ante Kotromanović:

'Poručujem Vučiću – nemoj biti nervozan. Srbiju uvažavamo'

Foto: Edina Žuko/PIXSELL
'Poručujem Vučiću – nemoj biti nervozan. Srbiju uvažavamo'
08.01.2016.
u 13:45
Mi nemamo nikakve neprijateljske namjere prema Srbiji, poručio je Kotromanović
Pogledaj originalni članak

Tehnički ministar obrane Ante Kotromanović reagirao je na poruke premijera Srbije Aleksandra Vučića zemljama u regiji da se ne naoružavaju, prenosi N1.

– Poručujem Vučiću – nemoj biti nervozan. Nemaš razloga biti nervozan. Mi nemamo nikakve neprijateljske namjere prema Srbiji, ona je naš susjed, mi je uvažavamo i podupiremo da postane članica EU. Ali kao članica NATO-a imamo pravo na vlastitu obranu i razvijati vlastite sustave i sredstva. Ovo nije naoružavanje da bi se mi takmičili s njima ili prijetili nekome, ovo je jednostavno stvar sposobnosti NATO-a – rekao je Kotromanović.

>> 'Pretpostavlja se da vaše naoružavanje može biti upotrebljeno jedino protiv Srbije'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 30

Avatar Pavel ic
Pavel ic
14:06 08.01.2016.

sta se mi imamo kome opravdavati.pogotovo ne jednom od najveci cetnika u srbij

DU
Deleted user
14:04 08.01.2016.

Srbija razumije samo jezik sile , pa se tako prema njoj mora i postaviti.Isto se odnosi i na ove petokolonaśe made in yusipović.

FO
ForeignLegion1987
13:54 08.01.2016.

kaze,,,kotromanovic,,,,,,'Poručujem Vučiću - nemoj biti nervozan. Srbiju uvažavamo'.......koji,,,,MI.,....pricaj u svoje ime,,,ne uvlaci narod u to posebno ne one koji su ostali bez svojih najmilijih za koje ni dan danas neznaju gdje su im kosti,,,,jer takvi,,,treba da uvazavaju srbiju,,,,nabroji mi,,,samo jedan razlog,,,netreba vise,,,ubuduce,,,daj izjave koje zelis ali pricaj u svoje ime,,,