Arsen Bauk:

'Dizajneri premalo vole Hrvatsku, Karamarko bi ih trebao prozvati!'

Foto: Tino Juric/PIXSELL
'Dizajneri premalo vole Hrvatsku, Karamarko bi ih trebao prozvati!'
13.04.2015.
u 15:17
- Ja nisam prisustvovao razgovoru u Vladi o tablicama, ako ga je bilo – rekao je Bauk
Pogledaj originalni članak

- Izgleda da dizajneri nedovoljno vole Hrvatsku. Mislim da bi ih gospodin Karamarko trebao prozvati – komentirao je ministar uprave Arsen Bauk u Splitu aktualnu temu o registarskim tablicama, što je Ranko Ostojić, ministar unutarnjih poslova, koji je bio na istom događaju, odbio komentirati.

- Ja nisam prisustvovao razgovoru u Vladi o tablicama, ako ga je bilo – rekao je Bauk. Kaže da je preuranjeno govoriti o sastanku predsjednice Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića jer još uvijek nije sigurno hoće li do njega doći ili neće.

- Oni se sastaju oko onoga što su njihove zajedničke ovlasti. Javnost je u velikom očekivanju kada će se sastati i slikati, a kada su se sastali i slikali, sada se pitate hoće li se opet sastati. To je malo previše - rekao je Bauk.

>> 'Premijer nije imao pojma da se miče grb s tablica'

>> 'Dopustite premijeru da donese odluku i pokaže koliko mu je stalo do Hrvatske'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
15:30 13.04.2015.

Nastavljalju su igre bez granica. Kada nemaju sto konstruktivno ponuditi (dosta cesto), ide se putevima Stipice Mesica i lansiraju se kvazi-humoristicki komentari. Sada jos cekamo Zoku.

RA
ravko1952
15:35 13.04.2015.

To što ti Bauče neznaš je normalno ali bi dizajneri trebali znati da su nacionalna obilježja stvar razuma i emocija a ne dizajna.

VI
viluk007
16:04 13.04.2015.

1. Ti kao naručilac biraš koje ćeš dizajnersko rješenje prihvatiti, 2. Dizajneri su izjavili da im je iz vlade uvjetovano da sva ponuđena rješenja budu bez grba. Prema tome ne obmanjujte.